1 lejligheder

Bryggergade 12, 1. tv., 9400 Nørresundby

Velkommen til Nørresundby torv få minutter fra Aalborg centrum.

Her befinder du dig tæt på Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det, Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Nørresundby torv og hyggelige gågade ligger lige uden for døren. Der er desuden gåafstand til Nørresundbys nye flotte og indbydende havnefront med lækre grønne arealer, legepladser og udendørs træning mm. Derudover er der fra havnefronten byens flotteste udsigt over Aalborg Havn.

Lejligheden på Bryggergade 12, 1. tv. er en lækker 2-værelses luksuslejlighed til den kræsne og kvalitetsbevidste lejer. Boligen er helt nyrenoveret fra A - Z med blandt andet flotte trægulve og hvidmalede lofter og vægge. Der er lækkert køkken og superflot og stort badeværelse, ligesom den har er en fantastisk 21 kvm stor, privat tagterrasse.

Lejligheden gennemgående opført i kvalitetsmaterialer, og der er tænkt på hver eneste detaljer, ligesom at lejeheden generelt er renoveret på et ekstremt højt niveau, hvor der er tænkt over absolut alt.

Denne lejlighed egner sig særligt godt til lejere, der leder efter en central beliggenhed, men som har et særligt krav til kvalitet og detalje.

Lejligheden har et depotrum, og der er enormt gode parkeringsmuligheder i nærområdet. Der er desuden en flot og privat indgang til boligen, der kun benyttes af to lejere.

Der hører et flot og grønt gårdmiljø til ejendommen, og her er der ligeledes tænkt i kvalitetsmaterialer med blomsterkummer, planter og flot bord/ bænke sæt.

Lejligheden ligger i en historisk og akitektonisk flot ejendom i den gamle apoteksbygning midt på Nørresundby torv. Torvet bliver iøvrigt stilfuld og smukt renoveret i nær fremtid, hvilket sikrer en placering på den absolut bedste beliggenhed.

Denne bolig er sandt at  sige ren lækkeri, og vi glæder os til at vise den frem 🙂

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down