1 lejligheder

Borgergade

Er du blevet træt af at bo i hus, men har brug for den samme plads i en lejlighed?

Eller drømmer du bare om at blive boende i lejlighed, men med samme plads og muligheder som i et hus?

 

Så finder du det helt rette hjemme i denne rummelige, nyrenoverede og luksuriøse lejlighed i hjertet af Aalborg.

Lejligheden tilbyder et væld af flotte detaljer og lækre løsninger og giver mulighed for at folde sig ud på hele 156 kvm luksus fordelt på køkken, spisestue, stue, badeværelse og gæstetoilet samt soveværelse, ekstra værelse og bryggers. Der er derudover direkte adgang til en stor terrasse, ligesom der hører garage med elektrisk post til lejligheden.

 

Lejligheden ligger i hjertet af Aalborg med gåafstand til alt og herunder bl.a. shopping, restauranter, caféer, havnefronten og Musikkens Hus samt Aalborg Konkres & Kulturcenter.

Der er desuden gåafstand til både bus og tog, ligesom diverse forskellige handlemuligheder ligger lige uden for døren. Til lejligheden kan der tilkøbes privat garage i gården til kr. 495 pr. måned.

 

Denne type lejlighed udlejes kun yderst sjældent, og der er her derfor tale om en decideret ener og en sand perle midt i det aller bedste, som Aalborg kan tilbyde.

 

Er du til noget helt unikt, og vil du bo lækkert som de færreste så velkommen til dit nye hjem i denne fantastiske lejlighed.

Vi glæder os til at vise lejligheden frem.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down