43 rækkehuse

Anna Anchers Vej

Velkommen til Anna Anchers Vej på det populære og attraktive Hasseris Enge tæt på Aalborg centrum med flot udsigt og i naturskønne omgivelser.

Her befinder du dig tæt på centrum og motorvej, men alligevel i rolige og naturskønne omgivelser med smuk udsigt ud over de mange flotte marker og øvrige grønne arealer. Området har i de seneste år gennemgået en enorm og flot udvikling med mange skønne boliger til følge. Det har resulteret i en hel ny bydel med mange tilflyttere, hvilket har skabt helt nyt liv og atmosfære har været medvirkende til at skabe en fantastisk ny del af Aalborg. Der er kort afstand til både både Aalborgs midtby og Aalborgs City Syd med fantastiske shopping- og handle muligheder.

Området egner sig godt til alle aldersgrupper med nem adgang til både busforbindelser, handlemuligheder, skoler og daginstitutioner og til alverdens fritidsaktiviteter.

Boligerne på Anna Anchers Vej er som byggeri yderst tidssvarende og moderne med åbne og praktiske planløsninger med udgangspunkt i tidens byggetrends. SteKa Bolig udlejer i alt 43 rækkehuse på adressen. Der hører både have, terrasse og carport samt depotrum til alle boliger. Der er bygget i lyse, indbydende og moderne materialer blandt andet i form af lyse lofter og lyse vægge samt lyse og tidssvarende køkkener fra Svane med blandt andet Quooker i alle boliger. Der følger fuld hvidevarepakke med til alle boliger herunder blandt andet vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Alle boliger har gulvvarme og genvex-anlæg, der sikrer godt og allergivenligt indeklima året rundt.

Anna Anchers Vej på Hasseris Enge har sandt at sige det hele og egner sig til alle, hvilket gør området og byggeriet yderst attraktivt – en vaskeægte perle, der på alle måder skal opleves og mærkes helt tæt på.

Vi glæder os til at fremvise disse skønne boliger.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down