1 lejligheder

Rantzausgade 14, 1. tv., 9000 Aalborg.

3 værelses til leje i  Aalborgs mest charmerende område.

Her udlejes nu denne nyrenoverede lejlighed, der netop er sat i stand fra A-Z med bl.a. nyt badeværelse samt nyt stort køkken.

Lejligheden består af en stor dobbeltstue, soveværelse, køkken, fordelingsgang med plads til overtøj, sko mm.  samt badeværelse og toilet, der er delt i to separate. Lejligheden har en stor og ekstremt lækker altan.

I lejlighedens køkken er der både opvaskemaskine og vaskemaskine samt hyggelig udsigt over den grønne baggård.

Der hører nemlig en meget flot og hyggelig fælles gård til lejligheden/ ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer, ligesom der er masser af træer, buske mm, hvilket skaber en grøn oase midt i Aalborgs absolutte centrum.

Området er kendt for sine charmerende og flotte ejendomme og de ekstremt hyggelige baggårde.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden, men alligevel i rolige omgivelser.

Derudover over er der også gåafstand til flere af byens parker herunder fx Kildeparken og Skovdalen, der er to af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt samt koncerter og andre kulturelle arrangementer.

Der er også gåafstand til Karolinelunden, der tidligere husede Aalborg Tivoli, men som i dag fungerer som park og kulturelt samlingssted for både musik, stand-up, foredrag m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Alt i alt en superlækker lejlighed på byens absolut bedste beliggenhed!!!

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down