Denne bolig er desværre allerede udlejet.
Du kan se vores ledige boliger her
Galleri
Plantegning
Placering
Kontakt

Østerbro 80, 1. tv., 9000 Aalborg

7.745,00 kr. /md
Velkommen til Østerbro 80 i centrum af Aalborg. Her finder du denne velholdte og velindrettede 3-værelses lejlighed. Lejligheden er indrettet med entré, stor stue, stort soveværelse, køkken samt badeværelse og toilet, der er adskilt i to separate rum. Toilettet er… Læs mere
Se detaljer for bolig og økonomi

Velkommen til Østerbro 80 i centrum af Aalborg.

Her finder du denne velholdte og velindrettede 3-værelses lejlighed.

Lejligheden er indrettet med entré, stor stue, stort soveværelse, køkken samt badeværelse og toilet, der er adskilt i to separate rum. Toilettet er placeret med indgang fra gangen, så det nemt kan benyttes af gæster, mens badeværelset har adgang fra soveværelset og dermed er mere privat.

Både badeværelset og køkkenet fremstår pæne og praktiske. Der er opvaskemaskine i køkkenet og bruseniche i badeværelset.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til lejligheden/ ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer.

Området er kendt for sine næsten uendeligt mange rødstensejendomme, der ligeledes er kendt for sin charme fra den tiden, hvor de blev opført.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er desuden gode og i øvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Om området - Øgadekvarteret

Velkommen til Ø-gaden i Aalborg – En pulserende bydel med alt hvad hjertet begærer!

Ø-gaden er hjertet af Aalborg, en livlig og pulserende bydel, der tilbyder en unik kombination af moderne bekvemmeligheder, kulturelle oplevelser og rekreative områder. At bo her er at omfavne bylivet med alle dets faciliteter og samtidig...

Få mere info om boligens område og flere andre boliger i samme område her

Detaljer om bolig

Boligtype
Lejlighed
Boligareal
93 m2
Antal rum
3 rum
Vaskemaskine
Ja
Tørretumbler
Ja
Opvaskemaskine
Ja
Altan
Nej
Have / terasse
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Parkering
Nej
Elevator
Nej
Depotrum/Skur
Ja
Delevenlig
Ja
Rygning tilladt
Nej
Møbleret
Nej
Carport
Nej

Detaljer om udlejning

Månedlig husleje
7.745,00 kr.
Aconto vand /md
Inkluderet i husleje kr.
Aconto varme /md
475,00 kr.
Lejeperiode
Ubegrænset
Overtagelsesdato
01.04.2024
Depositum
3 x husleje
Forudbetalt leje
Ingen

Interesseret i denne bolig?

Bolig
crosschevron-downchevron-leftchevron-right