Denne bolig er desværre allerede udlejet.
Du kan se vores ledige boliger her
Galleri
Plantegning
Placering
Kontakt

Østerbro 39B, 2. tv., 9000 Aalborg

8.238,00 kr. /md
Spændende 3-værelses lejlighed i nybyggeri fra 2017 på Østerbro, centralt beliggende tæt på havnefronten til leje. Denne funktionelt indrettede bolig byder på alt i hvidevarer samt en vestvendt altan, perfekt til delevenlig beboelse. Med et lavt energiforbrug tilbyder denne lejlighed… Læs mere
Se detaljer for bolig og økonomi

Spændende 3-værelses lejlighed i nybyggeri fra 2017 på Østerbro, centralt beliggende tæt på havnefronten til leje. Denne funktionelt indrettede bolig byder på alt i hvidevarer samt en vestvendt altan, perfekt til delevenlig beboelse.

Med et lavt energiforbrug tilbyder denne lejlighed en bæredygtig og moderne boligløsning. Beliggende på Østerbro, mellem Centrum og Østre Havn, giver det nem adgang til en mangfoldighed af aktiviteter, herunder Nordkraft, Karolinelund og Musikhuset, samt dagligvarebutikker som Menu og Rema 1000, cafeer, take-away og grønne områder lige om hjørnet. Gode offentlige transportmuligheder, herunder til universitetet, gør denne beliggenhed ekstra attraktiv.

Lejligheden består af en entré, en stue/køkken i åben forbindelse, et badeværelse samt to gode værelser. Der er mange indbyggede skabe fra Svane Køkkenet for ekstra opbevaringsplads. Alt i hvidevarer er af Bosch kvalitet, herunder køleskab, induktionskomfur, pyrolyseovn og opvaskemaskine i køkkenet samt vask/tumbler (kombimaskine) på badeværelset.

Gulvvarme og genvex er installeret i hele lejligheden, og der er adgang til bredbånd. Der er også et eget depotrum i kælderen samt opgang med dørtelefon og elevator. Der er desuden mulighed for at leje en parkeringsplads få meters gang fra boligen til kun 495 kr. pr. måned.

De vedhæftede tegninger og billeder er vejledende og giver et indtryk af lejlighedens potentiale.

Om området - Øgadekvarteret

Velkommen til Ø-gaden i Aalborg – En pulserende bydel med alt hvad hjertet begærer!

Ø-gaden er hjertet af Aalborg, en livlig og pulserende bydel, der tilbyder en unik kombination af moderne bekvemmeligheder, kulturelle oplevelser og rekreative områder. At bo her er at omfavne bylivet med alle dets faciliteter og samtidig...

Få mere info om boligens område og flere andre boliger i samme område her

Detaljer om bolig

Boligtype
Lejlighed
Boligareal
81 m2
Antal rum
3 rum
Vaskemaskine
Ja
Tørretumbler
Ja
Opvaskemaskine
Ja
Altan
Ja
Have / terasse
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Parkering
Ja
Elevator
Ja
Depotrum/Skur
Ja
Delevenlig
Ja
Rygning tilladt
Nej
Møbleret
Nej
Carport
Nej
Energimærke
A2010

Detaljer om udlejning

Månedlig husleje
8.238,00 kr.
Aconto vand /md
350,00 kr.
Aconto varme /md
400,00 kr.
Lejeperiode
Ubegrænset
Overtagelsesdato
Hurtigst muligt
Depositum
3 x husleje
Forudbetalt leje
Ingen

Interesseret i denne bolig?

Bolig
crosschevron-downchevron-leftchevron-right