Denne bolig er desværre allerede udlejet.
Du kan se vores ledige boliger her
Galleri
Placering
Kontakt

Kjellerupsgade 7, 2. th., 9000 Aalborg

8.550,00 kr. /md
Velkommen til Kjellerupsgade i hjertet af Aalborg, hvor denne charmerende, totalrenoverede 3-værelses lejlighed på 87 kvadratmeter venter på dig. Træd ind i et lyst og elegant køkken med rigelig skabsplads og moderne faciliteter såsom køle/fryseskab, opvaskemaskine, ovn, kogeplade og emhætte.… Læs mere
Se detaljer for bolig og økonomi

Velkommen til Kjellerupsgade i hjertet af Aalborg, hvor denne charmerende, totalrenoverede 3-værelses lejlighed på 87 kvadratmeter venter på dig.

Træd ind i et lyst og elegant køkken med rigelig skabsplads og moderne faciliteter såsom køle/fryseskab, opvaskemaskine, ovn, kogeplade og emhætte. Fra køkkenet fører døren ud til den østvendte altan, der indbyder til morgenkaffe i solopgangen.

Det rummelige køkken integreres elegant med stuen, hvilket gør det let at både tilberede måltider og deltage i samtalen med gæsterne. Stuen byder på behagelig plads til både spisebord og sofaarrangement og prydes af hyggelige bjælker i loftet.

Det praktiske badeværelse er veludstyret med gulvvarme, en kombineret vaskemaskine/tørretumbler og en stor bruseniche, der sikrer bekvemmelighed i hverdagen.

De to generøse soveværelser kommer begge med indbyggede skabe og kan anvendes som soveværelser eller alternativt opdeles til soveværelse og kontor, træningsrum eller lignende.

Som en ekstra bonus tilbydes et rummeligt depotrum i den aflåste kælder, mens ejendommen også byder på en hyggelig baggård.

Bemærk, at boligen ikke tillader husdyr, og udlejer ikke at udlejer lejligheden som delebolig.

Om området - Centrum

Velkommen til Aalborg Midtby - hjertet af Nordjylland, hvor fortidens charme møder nutidens dynamik og danner rammerne om en unik livsstil. Her finder du ikke kun en by, men et levende og pulserende samfund, der tilbyder en bred vifte af oplevelser og bekvemmeligheder.

Boligperler i hjertet af Aalborg: Tag det...

Få mere info om boligens område og flere andre boliger i samme område her

Detaljer om bolig

Boligtype
Lejlighed
Boligareal
87 m2
Antal rum
3 rum
Vaskemaskine
Ja
Tørretumbler
Ja
Opvaskemaskine
Ja
Altan
Ja
Have / terasse
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Parkering
Nej
Elevator
Nej
Depotrum/Skur
Ja
Delevenlig
Nej
Rygning tilladt
Nej
Møbleret
Nej
Carport
Nej

Detaljer om udlejning

Månedlig husleje
8.550,00 kr.
Aconto vand /md
250,00 kr.
Aconto varme /md
500,00 kr.
Lejeperiode
Ubegrænset
Overtagelsesdato
Hurtigst muligt
Depositum
3 x husleje
Forudbetalt leje
1 x husleje

Interesseret i denne bolig?

Bolig
crosschevron-downchevron-leftchevron-right