Galleri
Placering
Kontakt

Holbergsgade 1, 3. th., 9000 Aalborg

5.744,13 kr. /md
Charmerende vestbylejlighed med hems og indbyggede skabe tæt på Aalborg Centrum! Her får du netop nu muligheden for at leje denne charmerende 2-værelses lejlighed, der med sin praktiske hems reelt set kan bruges som en 3-værelses lejlighed. Boligens rummelige køkken… Læs mere
Se detaljer for bolig og økonomi

Charmerende vestbylejlighed med hems og indbyggede skabe tæt på Aalborg Centrum!

Her får du netop nu muligheden for at leje denne charmerende 2-værelses lejlighed, der med sin praktiske hems reelt set kan bruges som en 3-værelses lejlighed.

Boligens rummelige køkken kommer med god skabsplads samt komfur og emhætte - og der er endda plads til et mindre spisebord. I køkkenet er der ligeledes gjort plads til medbragt opvaske- eller vaskemaskine.

Lejlighedens lyse stue har god plads til både spisebord og sofaarrangement - mens der fra stuen er adgang til den praktiske hems, der er oplagt til ekstraværelse, kontor eller træningsområde. På hemsen er der ydermere indbyggede skabe.

Fra den rummelige fordelingsentré - oplagt til sko og overtøj - er der adgang til lejlighedens badeværelse med separat bruseniche. Der er også adgang til lejlighedens soveværelse, der er udnyttet godt, hvor der er fin plads til både seng, skrivebord og klædeskab.

Til ejendommen hører et fint og velholdt vaskeri.

Om området - Vestbyen

Aalborgs Vestby er en eftertragtet bydel, der tilbyder en unik kombination af bekvemmeligheder, kultur og grønne omgivelser. Den ideelle beliggenhed, handlemulighederne, offentlig transport og kulturelle faciliteter gør dette område til et perfekt valg for dem, der ønsker at bo i hjertet af Aalborgs pulserende liv. Tag det næste skridt mod...

Få mere info om boligens område og flere andre boliger i samme område her

Detaljer om bolig

Boligtype
Lejlighed
Boligareal
69 m2
Antal rum
2 rum
Vaskemaskine
Ja
Tørretumbler
Ja
Opvaskemaskine
Nej
Altan
Nej
Have / terasse
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Parkering
Nej
Elevator
Nej
Depotrum/Skur
Nej
Delevenlig
Ja
Rygning tilladt
Nej
Møbleret
Nej
Carport
Nej

Detaljer om udlejning

Månedlig husleje
5.744,13 kr.
Aconto vand /md
200,00 kr.
Aconto varme /md
400,00 kr.
Lejeperiode
Ubegrænset
Overtagelsesdato
Hurtigst muligt
Depositum
3 x husleje
Forudbetalt leje
1 x husleje

Interesseret i denne bolig?

Bolig
crosschevron-downchevron-leftchevron-right