ANBEFALINGER

" Som indehaver af Hou Malerforretning har jeg i flere år arbejdet tæt sammen med SteKa Bolig i opgaver vedrørende istandsættelse af lejligheder mm.

Det er altid på en professionel og seriøs måde, at SteKa Bolig håndterer de forskellige opgaver og udfordringer, vi har sammen. SteKa Bolig er altid meget præcise vedrørende planlægning, hvilket er ekstremt vigtigt i min branche. SteKa Bolig er også altid præcise i beskrivelserne af de opgaver, vi skal håndtere, hvilket er ligeså vigtigt for, at vi kan løse opgaverne bedst og hurtigst muligt.

Alt i alt altid en fornøjelse at have med en seriøs samarbejdspartner som SteKa Bolig at gøre”.

- Frands Gram Albrechtsen, Hou Malerforretning.


” Vi har gennem flere år benyttet SteKa Bolig til blandt andet lejerskifte, håndværkerkoordinering, beboerkontakt, ejendomsservice og udlejning og markedsføring af tomme boliger. Arbejdet er udført på 66 lejligheder. Alle opgaver er altid blevet løst korrekt og til tiden og altid med et højt serviceniveau. Vi har hele tiden været og er fortsat meget tilfredse med samarbejde og kan varmt anbefale SteKa Bolig til andre".

- Jan Nygaard/ Mads Nygaard, Nygaard City Invest, Nygaard Ejendoms Invest.


” Vi har I vores ejendomsadministration et rigtig godt og positivt samarbejde med SteKa Bolig. Samarbejdet bevirker, at vores daglige administrative opgaver på vores ejendomme lettes og gøres langt mere smidige, samtidig med at ejendommene generelt passes og holder et højt niveau, ligesom at udlejningsopgaven på ejendommene optimeres. Derudover medfører SteKa Boligs tilstedeværelse på ejendommen en høj lejertilfredshed til stor gavn for udlejer og administrator”.

- Martin Hedegaard, Administrationschef, Haugaardbraad Ejendomsadministration.


" Vi har siden 2017 samarbejdet med SteKa Bolig omkring flere serviceydelser i forbindelse med håndtering af privat udlejning af adskillige boliger i Aalborg og Nørresundby. Arbejdsopgaverne har primært bestået i kontakt til ejendommenes interessenter som lejer, leverandører, administrator, håndværkere mv. Samtidig forestår SteKa Bolig mindre håndværksmæssige opgaver, og alt kører med største tilfredsstillelse for os og vores interessenter.

Det er vores opfattelse, at hos SteKa Bolig er service ikke blot noget, de siger, men rent faktisk også noget de udfører”.

- Jeppe Lynge Larsen.


“ Vi havde fornøjelsen at have SteKa Bolig som fremviser af en række lejligheder flere steder i Aalborg og Nørresundby. Vi fik fremvist lejlighederne meget tilfredsstillende, hvor både fordele og ulemper blev tydeligt skitseret ved de enkelte lejligheder, hvilket hjalp os til at træffe det helt rigtige valg af lejlighed for os. Vi var desuden særligt glade for SteKa Boligs viden om de forskellige områder/ kvarterer, og hvad de enkelte kunne byde på, idet vi begge er tilflyttere til Aalborg og dermed har et begrænset kendskab til byen “

- Kommende lejere, Rygård Park, 9400 Nørresundby.


" Vi lejede en 2 - værelses lejlighed via SteKa Bolig på Godsbanen i Aalborg og var super tilfredse med hele processen og og den helt særlige service, som vi fik. Da vi to år senere skulle finde en større bolig, kontaktede vi SteKa Bolig igen, og her blev vi straks hjulpet både godt ud af den gamle lejlighed, ligesom at SteKa Bolig hurtigt fandt den helt rette nye lejlighed til os.
Alt i alt kan vi kun giver den aller bedste anbefaling af SteKa Bolig og den service, de yder "

- Lejer både på Godsbanen og Tankedraget, 9000 Aalborg.


" I sommeren 2020 skulle min datter sammen med en veninde flytte til Aalborg i forbindelse med uddannelsen. Her kontaktede vi SteKa Bolig og bookede tid til at se en lejlighed, der imidlertid ikke var den rette. SteKa Bolig tog os med videre til en anden lejlighed, der desværre heller ikke var noget. 4 fremvisninger og 2 timer senere fandt SteKa Bolig den rette lejlighed til pigerne. Den grundighed, seriøsitet og faglighed, vi blev mødt med, er sjældent set. Oplevelsen med SteKa Bolig må siges at være enestående "

- Far til lejer på Tankedraget, 9000 Aalborg.


Tuborg Park er et lejlighedskompleks som stod færdigbygget i 2018. I foråret 2019 besluttede Grundejerforeningen at hyre SteKa Bolig til generel opsyn og vedligeholdelse af fællesarealerne samt eksekvering af div. ekstraopgaver både relevante for nye byggerier og ældre ejendomme. Dette samarbejde har tilført stor værdi til vores grundejerforening. SteKa Bolig tager sig af store og små opgaver og er samtidig en god sparringspartner. Dertil er SteKa Bolig meget grundig og udviser stort ansvar ift. de aftalte opgaver. Et samarbejde vi i vores grundejerforening påtænker at fortsætte og varmt kan anbefale andre ejer- og grundejerforeninger.

- Søren Frey, formand for Grundejerforeningen Tuborg Park.


Læs mere om SteKa Boligs ejendomsservice og udlejning eller kontakt SteKa Bolig.
COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon