Broagervej 74, 9260 Gistrup

Samsøgade 88, st., 9000 Aalborg

Marshalls Allé 4, st. 4, 9220 Aalborg Ø

Samsøgade 66, st., 9000 Aalborg

Kridtsløjfen 21, st. 3, 9000 Aalborg

Kridtsløjfen 23, st. 4, 9000 Aalborg

Samsøgade 94, st., 9000 Aalborg

Marshalls Allé 4, st. 1, 9220 Aalborg Øst

Samsøgade 64, st., 9000 Aalborg

Samsøgade 84, st., 9000 Aalborg

Sønderskovvej 4A, 9370 Hals

Carl Nielsens Vej 20A, st. 9200 Aalborg SV

4-værelses stuebolig med terrasse og carport til leje v. SteKa Bolig. Husdyr kan tillades, parkering til gæster, alt i hvidevarer.

Samsøgade 70, st., 9000 Aalborg

Nybygget 3-værelses med privat terrasse til leje. Alt i hvidevarer medfølger, parkering kan tilkøbes, husdyr kan tillades.

Samsøgade 110, st., 9000 Aalborg

Billig 2-værelses stuelejlighed med mulighed for parkering til leje. Husdyr kan tillades, alt i hvidevarer, fælles terrasse.

Løkkegade 12, 4. th., 9000 Aalborg

Charmerende 2-vær. med skarp husleje i Aalborg centrum. Opvaskemaskine i lejligheden, vaskekælder, parkering i nærområdet.

Tornhøjvej 4H, 5. th., 9220 Aalborg Øst

Lys og rummelig 3'er til leje i Aalborg Øst. Du er tæt på bus, universitet og handlemuligheder. Husdyr kan tillades - parkering medfølger.

Forchhammersvej 9G, 3. tv., 9000 Aalborg

Sjælden 3-vær. med kæmpe terrasse og altan på Forchhammersvej. Gode værelser, lys stue, alt i hvidevarer - fri parkering. Hos SteKa Bolig.

Heravej 115, st. 5, 9210 Aalborg SØ

Hyggelig 2-værelses lejlighed til leje.

Lejligheden ligger i yderst rolige omgivelser med masser af grønt omkring herunder både frugtplantage, legeplads og boldbane.

Lejligheden ligger en skøn ejendom, der har dejlige fællearealer både udendørs og indendørs.

Der er masser af plads i denne lejlighed, der indeholder entré, stue, køkken, soveværelse og badeværelse. Alle rum er i lyse materialer og med flotte trægulve. Der er installeret vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine i lejligheden.

Husdyr er tilladt i denne bolig.

Der hører en privat og stor have/ terrasse til denne lejlighed.

Der er slutteligt gratis parkering til boligen.

Lejligheden ligger i gåafstand til offentlig transport, handlemuligheder og med nem adgang til universitetet.

Østerbro 80, 4. th., 9000 Aalborg

Flot 2-værelses til leje på Østerbro i Aalborg. Opvaske- og kombimaskine medfølger. Husdyr kan tillades - gode parkeringsmuligheder.

Poul Anker Bechs Vej 134, 9200 Aalborg SV

Lækkert rækkehus i 2 plan med have & terrasse udlejes i Hasseris. Gulvvarme, kvalitetsmaterialer, masser af lysindfald - og husdyr tilladt.

Østerbro 35e, st., 9000 Aalborg

Flot & central 3-vær. til leje.

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne fantastiske 3-værelses 2. sals lejlighed på Østerbro beliggende midt i Aalborg Centrum.

Lejligheden overtages nyistandsat og ligger i en ejendom fra 2014, hvilket betyder at du kan glæde dig over alle de kvaliteter, der hører med til et nyere byggeri – fx lave forbrugsudgifter, nyt køkken og bad, to altaner og elevator.

Lejligheden er indrettet med en optimal planløsning og med de bedste forudsætninger for hygge og samvær. Du bydes velkommen i den praktiske entré med plads til sko og overtøj, og herfra er der adgang til lejlighedens badeværelse. Derefter åbner det skønneste hjerterum sig foran dig med dets store lyse stue og dets åbne køkkenalrum. Fra stuen er der udgang til to dejlige altaner, en østvendt til morgensolen og en vestvendt til aftensolen. Sidst men ikke mindst byder lejligheden på i to rummelige værelser. Til lejligheden hører et stort depotrum i kælderen og der er brugsret til et aflåst cykelrum.

Rema bliver i øvrigt din nye nabo, så du har nemt til indkøb, og på bare 5 minutters gåtur står du midt i centrum og kan nyde byens pulserende liv med caféer, restauranter og butikker. Havnefronten og Østre Anlæg ligger ligeledes i gåafstand.

Du kan derfor nemt parkere din bil på din egen p-plads i p-kælderen, når du kommer hjem fra arbejde, og bytte den ud med cyklen eller gåbenene - du har nemlig alt, du skal bruge indenfor kort rækkevidde.

Leder du efter en nyere opført lejlighed på en central beliggenhed i private omgivelser, viser vi meget gerne denne perle frem.

Vestre Allé 4, 1., 9000 Aalborg

Flot 3 - værelses villalejlighed til leje.

Lejligheden er beliggende i en rolig og smuk villa med kun tre lejligheder.

Lejligheden består af entré, køkken, badeværelse med bruseniche, dobbeltstue og soveværelse.

Der hører et stort depotrum til boligen, ligesom der er adgang til en stor og hyggelig have med frugttræer og stor terrasse.

Der hører ydermere en p-plads med til boligen.

Husdyr er desuden tilladt i denne bolig.

Beliggenheden er super central med gåafstand til busforbindelse, handlemuligheder, skov mm. og kort afstand til både Aalborg centrum, Aalborg City Syd og motorvejen.

Østre Havnepark 27, st. 1., 9000 Aalborg

Østre Havnepark 25, st. tv., 9000 Aalborg

2-værelses bolig med terrasse ved vandet i Aalborg nær centrum. Alt i hvidevarer, gulvvarme, husdyr tilladt, mulighed for egen parkeringsplads

Anna Anchers Vej 57, 9200 Aalborg

Anna Anchers Vej 75, 9200 Aalborg

Anna Anchers Vej 77, 9200 Aalborg

Nybygget og smukt 4-værelses rækkehus i Aalborg. Alt i hvidevarer, gulvvarme, carport og depotrum medfølger - husdyr tillades.

Anna Anchers Vej 83, 9200 Aalborg

Anna Anchers Vej 89, 9200 Aalborg

Anna Anchers Vej 31, 9200 Aalborg SV

Anna Anchers Vej 35, 9200 Aalborg

Anna Anchers Vej 19, 9200 Aalborg

Anna Anchers Vej 25, 9200 Aalborg

Rosengården 30, st. tv., 9200 Aalborg SV

3 vær. til leje i Aalborg SV.
 
I den sydlige del af Aalborg finder man denne skønne ejendom, der egner sig supergodt til både par, ældre, enlige, der ønsker meget plads og til børnefamilier.
Lejligheden består af en entré, køkken, to separate rum og en stor stue samt badeværelse og toilet, der er adskilt i to rum.
Derudover hører der en fantastisk og stor altan til lejligheden.
Husdyr er tilladt, og der er fri parkering for både lejer og gæster.
Der hører helt enestående fællesarealer til lejligheden med store græsarealer, legeplads og boldbane.
Der er gåafstand til både handlemuligheder og offentlig transport, ligesom at både Aalborg City Syd og Aalborg midtby er inden for kort afstand.
 
Boligerne i Rosengården er super populære og altid eftertragtede - skynd dig at booke en fremvisning.

Vestre Allé 4, st., 9000 Aalborg

Totalrenoveret 3-vær. til leje. Tæt på centrum - superflot.

Lejligheden har en flot dobbeltstue, der gør den ideel som delelejlighed.

Ydermere ligger lejligheden godt placeret med busforbindelse udenfor boligen, handlemuligheder få sekunders gang fra hoveddøren samt centrum lige i nærheden.

Hadsundvej 52, 1., 9000 Aalborg - Under renovering

Samsøgade 106, st., 9000 Aalborg

Vestre Allé 2B, 2. 6, 9000 Aalborg

Nybygget halvanden værelses lejebolig i centrum.

Lejligheden fungerer reelt som en 2 værelses lejlighed med separat soveområde og stue samt flot køkken og bad.

Lejligheden fremstår yderst flot og lækker. Alle hvidevarer medfølger - vaskema1skine, tørretumbler, opvaskemaskine, stort køl/ frys, induktionskogeplade og ovn.

Lejligheden er desuden udstyret med genvex-anlæg og gulvvarme og har som bonus en flot udsigt over byen fra stuen.

Der hører aflåst og opvarmet cykelkælder samt en tørt og pænt kælderrum med til boligen.

Der er slutteligt en stor fælles, vestvendt tagterrasse lige uden for døren til lejligheden.

Superlækker lejlighed til en yderst skarp pris.

Der er tale om en særdeles lækker nybygget halvanden værelses lejebolig i centrum og dermed tæt på alt.

En absolut MUST SEE 🙂

Tinghusgade 1, st. th., 9400 Nørresundby

2 værelses luksuslejlighed til leje i Nørresundby.

Velkommen til Nørresundby torv få minutter fra Aalborg centrum.

Her befinder du dig tæt på Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det, Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Nørresundby torv og hyggelige gågade ligger lige uden for døren. Der er desuden gåafstand til Nørresundbys nye flotte og indbydende havnefront med lækre grønne arealer, legepladser og udendørs træning mm. Derudover er der fra havnefronten byens flotteste udsigt over Aalborg Havn.

Lejligheden på Tinghusgade 1, st. th. er en lækker 2-værelses luksuslejlighed til den kræsne og kvalitetsbevidste lejer. Boligen er helt nyrenoveret fra A - Z med blandt andet flotte trægulve og hvidmalede lofter og vægge. Der er lækkert køkken og superflot og stort badeværelse.

Lejligheden gennemgående opført i kvalitetsmaterialer, og der er tænkt på hver eneste detaljer, ligesom at lejeheden generelt er renoveret på et ekstremt højt niveau, hvor der er tænkt over absolut alt.

Denne lejlighed egner sig særligt godt til lejere, der leder efter en central beliggenhed, men som har et særligt krav til kvalitet og detalje.

Lejligheden har et depotrum, og der er enormt gode parkeringsmuligheder i nærområdet. Der er desuden en flot og privat indgang til boligen, der kun benyttes af to lejere.

Der hører et flot og grønt gårdmiljø til ejendommen, og her er der ligeledes tænkt i kvalitetsmaterialer med blomsterkummer, planter og flot bord/ bænke sæt.

Denne 2 værelses luksuslejlighed til leje i Nørresundby ligger i en historisk og akitektonisk flot ejendom i den gamle apoteksbygning midt på Nørresundby torv. Torvet bliver iøvrigt stilfuld og smukt renoveret i nær fremtid, hvilket sikrer en placering på den absolut bedste beliggenhed.

Denne bolig er sandt at  sige ren lækkeri, og vi glæder os til at vise den frem 🙂

Tinghusgade 1, st. tv., 9400 Nørresundby

2 værelses luksus lejelejelighed i Nørresundby.

Velkommen til Nørresundby torv få minutter fra Aalborg centrum.

Her befinder du dig tæt på Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det, Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Nørresundby torv og hyggelige gågade ligger lige uden for døren. Der er desuden gåafstand til Nørresundbys nye flotte og indbydende havnefront med lækre grønne arealer, legepladser og udendørs træning mm. Derudover er der fra havnefronten byens flotteste udsigt over Aalborg Havn.

Lejligheden på Tinghusgade 1, st. tv. er en lækker 2-værelses luksuslejlighed til den kræsne og kvalitetsbevidste lejer. Boligen er helt nyrenoveret fra A - Z med blandt andet flotte trægulve og hvidmalede lofter og vægge. Der er lækkert køkken og superflot og stort badeværelse.

Lejligheden gennemgående opført i kvalitetsmaterialer, og der er tænkt på hver eneste detaljer, ligesom at lejeheden generelt er renoveret på et ekstremt højt niveau, hvor der er tænkt over absolut alt.

Denne lejlighed egner sig særligt godt til lejere, der leder efter en central beliggenhed, men som har et særligt krav til kvalitet og detalje.

Lejligheden har et depotrum, og der er enormt gode parkeringsmuligheder i nærområdet. Der er desuden en flot og privat indgang til boligen, der kun benyttes af to lejere.

Der hører et flot og grønt gårdmiljø til ejendommen, og her er der ligeledes tænkt i kvalitetsmaterialer med blomsterkummer, planter og flot bord/ bænke sæt.

Denne 2 værelses luksus lejelejelighed ligger i en historisk og akitektonisk flot ejendom i den gamle apoteksbygning midt på Nørresundby torv. Torvet bliver iøvrigt stilfuld og smukt renoveret i nær fremtid, hvilket sikrer en placering på den absolut bedste beliggenhed.

Denne bolig er sandt at  sige ren lækkeri, og vi glæder os til at vise den frem 🙂

Tinghusgade 1, 1. th., 9400 Nørresundby

1 værelses luksus lejelejelighed i Nørresundby.

Velkommen til Nørresundby torv få minutter fra Aalborg centrum.

Her befinder du dig tæt på Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det, Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Nørresundby torv og hyggelige gågade ligger lige uden for døren. Der er desuden gåafstand til Nørresundbys nye flotte og indbydende havnefront med lækre grønne arealer, legepladser og udendørs træning mm. Derudover er der fra havnefronten byens flotteste udsigt over Aalborg Havn.

Lejligheden på Tinghusgade 1, 1. th. er en lækker 1-værelses luksuslejlighed til den kræsne og kvalitetsbevidste lejer. Boligen er helt nyrenoveret fra A - Z med blandt andet flotte trægulve og hvidmalede lofter og vægge. Der er lækkert køkken og superflot og stort badeværelse.

Lejligheden gennemgående opført i kvalitetsmaterialer, og der er tænkt på hver eneste detaljer, ligesom at lejeheden generelt er renoveret på et ekstremt højt niveau, hvor der er tænkt over absolut alt.

Denne lejlighed egner sig særligt godt til lejere, der leder efter en central beliggenhed, men som har et særligt krav til kvalitet og detalje.

Lejligheden har et depotrum, og der er enormt gode parkeringsmuligheder i nærområdet. Der er desuden en flot og privat indgang til boligen, der kun benyttes af to lejere.

Der hører et flot og grønt gårdmiljø til ejendommen, og her er der ligeledes tænkt i kvalitetsmaterialer med blomsterkummer, planter og flot bord/ bænke sæt.

Denne 1 værelses luksus lejelejelighed ligger i en historisk og akitektonisk flot ejendom i den gamle apoteksbygning midt på Nørresundby torv. Torvet bliver iøvrigt stilfuld og smukt renoveret i nær fremtid, hvilket sikrer en placering på den absolut bedste beliggenhed.

Denne bolig er sandt at  sige ren lækkeri, og vi glæder os til at vise den frem 🙂

Østre Allé 64, 2. th., 9000 Aalborg

Dejlig lejebolig i Ø-gaden.

Ingen forudbetalt leje og dermed lav indflytningspris!

Husdyr er tilladt i denne bolig.

Lejligheden er pæn og velholdt med hvide lofter og vægge samt flotte trægulve.

Der hører både et depotrum til lejeligheden i kælderen, men der hører ydermere et stort loftsrum til lejligheden - rummet er placeret lige ovenpå lejligheden.

Der hører en lækker baggård til ejendommen, og der er gåafstand til alt andet, man kunne ønske sig.

Der er et pænt og velholdt vaskeri i kælderen.

Rigtig dejligt lejlighed til en superskarp pris - det SKAL opleves.

Løkkegade 12, 4. tv., 9000 Aalborg

Stor og flot 3 vær. til leje.

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum.

Her finder du denne velholdte og pæne 3 værelses lejlighed.

Lejligheden er indrettet med entré, hele tre lige store værelser og køkken samt badeværelse. Lofter og vægge er lavet i lyse materialer, og køkken og badeværelse er i rigtig flot stand.

Der er opvaskemaskine i køkkenet og bruseniche i badeværelset.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer. Der er desuden etableret gode muligheder for fælleshygge i gården, ligesom der er legeområde med sandkasse til børn.

Lejligheden har en smuk udsigt fra alle vinduer med flot kig ud over midtbyen, havnen, Skovdalen mm.

Der hører et pænt vaskehus til ejendommen. Vaskehuset er beliggende i kælderen og har flere vaskemaskiner og tørretumblere.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Lejligheden er perfekt til lejeren, der ønsker meget plads, eller som delebolig.

Østerbro 80, 2. th., 9000 Aalborg

Velindrettet, flot 2-vær. til leje.

Her finder du denne velholdte, pæne og velindrettede 2-værelses lejlighed.

Lejligheden er indrettet med entré, stor stue, stort soveværelse, køkken samt badeværelse og toilet, der er adskilt i to separate rum. Toilettet er placeret med indgang fra gangen, så det nemt kan benyttes af gæster, mens badeværelset har adgang fra soveværelset og dermed er mere privat.

Både badeværelset og køkkenet fremstår pæne og praktiske. Der er opvaskemaskine i køkkenet og bruseniche i badeværelset.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til lejligheden/ ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer.

Der er gåafstand til ALT det mest spændende i Aalborg centrum, ligesom der er adgang til offentlig transport lige uden for døren.

Der er slutteligt gode parkeringsforhold i nærområdet.

Rosengården 6, 1. th., 9200 Aalborg SV

Gennemrenoveret 3 vær. til leje.

Lejligheden gennemgår lige nu renovering fra A til Z - blandt andet med smukt køkken og bad samt alle hvidevarer. Den kommer til at fremstå superflot. Lejligheden ligger i et fantastisk flot og grønt område i den sydlige del af Aalborg, Skalborg.

Lejligheden er stor, og velegnet både til par, børnefamilier, ældre og i det hele taget lejere med ønske om meget plads. Den er også super velegnet som delebolig.

Lejligheden har en stor, sydvendt altan med smuk udsigt.

Der er nem adgang til både City Syd, Aalborg Centrum og motorvej. Der er desuden gåafstand til indkøb og offentlig transport.

Kastetvej 54, 2. tv. 9000 Aalborg

NYRENOVERET lejebolig i Aalborg Vestby.

Lejligheden er flot istandsat og til en skarp husleje.

Der er både nyt køkken og nyt badeværelse. Køkkenet har desuden opvaskemaskine.

Lejligheden er beliggende i et yderst attraktivt område i en flot og præsentabel ejendom.

Der er mulighed for at tilkøbe fri tøjvask for kun 150 kr. pr. mdr. i et flot og aflåst vaskeri, men der kan også etableres vaskemaskine i lejligheden.

Der er gåafstand til fx Aalborg Lystbådhavn, Street Food, Café Ulla Therkelsen, bibliotek, svømmehal, flere fitness centre og adskillige handlemuligheder. Der er ydermere offentlig transport i form af både bus og tog lige uden for døren.

Der hører desuden en skøn gård til ejendommen, hvor der ligeledes kan tilkøbes egen privat carportplads.

Østerbro 70, 2. tv., 9000 Aalborg

Vestre Allé 2B, 3., 2, 9000 Aalborg

4-værelses lejlighed til leje i centrum.

Lejligheden er en stor 4-værelses lejlighed med stue og soveværelse samt flot køkken og bad.

Lejligheden fremstår yderst flot og lækker. Alle hvidevarer medfølger - vaskema1skine, tørretumbler, opvaskemaskine, stort køl/ frys, induktionskogeplade og ovn.

Lejligheden er desuden udstyret med genvex-anlæg og gulvvarme og har som bonus en flot udsigt over byen fra stuen.

Der hører aflåst og opvarmet cykelkælder samt en tørt og pænt kælderrum med til boligen.

Der er slutteligt en stor fælles, vestvendt tagterrasse lige uden for døren til lejligheden.

Superlækker lejlighed til en yderst skarp pris.

En absolut MUST SEE 🙂

Thistedvej 21A, 2. sal, 9400 Nørresundby

SUPERBILLIG 2 vær. til leje i Nørresundby.

SKARP HUSLEJE!

Lejligheden har funktionelt køkken samt pænt og velholdt badeværelse med bruseområde.

Lejligheden fremstår lys og velholdt med hvide lofter og vægge samt flotter trægulve.

Der er fri parkering i gården, ligesom der er et pænt vaskeri i kælderen.

Der hører depotrum med til lejligheden.

Lejligheden har en supercentral beliggenhed tæt på alt i både Nørresundby og Aalborg.

Poul Anker Bechs Vej 136, 9200 Aalborg SV

Nybygget rækkehus til leje i Aalborg.

Skønt, nybygget rækkehus med entré, stue, køkkenalrum, stue og hele 3 separate rum er netop nu til leje.

Huset har flot og lækkert køkken og bad, og alle hvidevarer medfølger naturligvis herunder vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine 🙂

Huset har desuden en dejlig have, carport og depotrum.

Området og boligen er børne-og ældrevenligt og ekstremt flot og naturskønt.

Der er gåafstand til skole, fritidsaktiviteter og indkøb samt offentlig transport og desuden nem adgang til både Aalborg centrum, Aalborg City Syd og til motorvejen.

Løkkegade 29, 1. th., 9000 Aalborg

Værelsesudlejning Løkkegade 29 1 tv i Aalborg.

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum.

SUPERSKARP HUSLEJE - EL OG FRI INTERNET INKLUDERET I LEJEN!

Her finder du dette ældre, hyggelige og smukke byhus. der rummer 4 boliger, der udlejes som værelsesudlejning. Der er to boliger i stueplan, der reelt fungerer som to - værelses boliger og to boliger på 1. sal, der fungerer to et - værelses boliger.

Bolig nr. 4, 1. th.: Et-værelses bolig på 25 kvm med adgang til fælles bad og toilet samt fælles køkken, ligesom der er adgang til fælles baggård og fælles baggårdhus til opbevaring.

Der hører fælles og gratis vaskemaskine og tørretumbler med til de 4 lejemål.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer. Der er desuden etableret gode muligheder for fælleshygge i gården, ligesom der er legeområde med sandkasse til børn.

Der hører desuden et større fælles opbevaringsrum til ejedommen, hvor cykler mm. sikkert og tørt kan opbevares.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Løkkegade 29, 1. tv., 9000 Aalborg

Værelsesudlejning Løkkegade 29 1 tv i Aalborg.

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum.

SUPERSKARP HUSLEJE - EL OG FRI INTERNET INKLUDERET I LEJEN!

Her finder du dette ældre, hyggelige og smukke byhus. der rummer 4 boliger, der udlejes som værelsesudlejning. Der er to boliger i stueplan, der reelt fungerer som to - værelses boliger og to boliger på 1. sal, der fungerer to et - værelses boliger.

Bolig nr. 3, 1. tv.: Et-værelses bolig på 25 kvm med adgang til fælles bad og toilet samt fælles køkken, ligesom der er adgang til fælles baggård og fælles baggårdhus til opbevaring.

Der hører fælles og gratis vaskemaskine og tørretumbler med til de 4 lejemål.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer. Der er desuden etableret gode muligheder for fælleshygge i gården, ligesom der er legeområde med sandkasse til børn.

Der hører desuden et større fælles opbevaringsrum til ejedommen, hvor cykler mm. sikkert og tørt kan opbevares.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Løkkegade 29, st. tv., 9000 Aalborg

Værelsesudlejning Løkkegade 29 st tv i Aalborg.

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum.

SUPERSKARP HUSLEJE - EL OG FRI INTERNET INKLUDERET I LEJEN!

Her finder du dette ældre, hyggelige og smukke byhus. der rummer 4 boliger, der udlejes som værelsesudlejning. Der er to boliger i stueplan, der reelt fungerer som to - værelses boliger og to boliger på 1. sal, der fungerer to et - værelses boliger.

Bolig nr. 2, st. tv.: To-værelses bolig på 45 kvm med stue, værelse og eget the-køkken samt eget toilet og adgang til fælles bad. Der er desuden adgang til fælles baggård og fælles baggårdhus til opbevaring.

Der hører fælles og gratis vaskemaskine og tørretumbler med til de 4 lejemål.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer. Der er desuden etableret gode muligheder for fælleshygge i gården, ligesom der er legeområde med sandkasse til børn.

Der hører desuden et større fælles opbevaringsrum til ejedommen, hvor cykler mm. sikkert og tørt kan opbevares.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Løkkegade 29, st. th., 9000 Aalborg

Værelsesudlejning Løkkegade 29 st th i Aalborg.

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum.

Her finder du dette ældre, hyggelige og smukke byhus. der rummer 4 boliger, der udlejes som værelsesudlejning. Der er to boliger i stueplan, der reelt fungerer som to - værelses boliger og to boliger på 1. sal, der fungerer to et - værelses boliger.

Bolig nr. 1, st. th.: To-værelses bolig på 45 kvm med stue, værelse og køkken, toilet og bad, ligesom der er adgang til fælles baggård og fælles baggårdhus til opbevaring.

Der hører fælles og gratis vaskemaskine og tørretumbler med til de 4 lejemål.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer. Der er desuden etableret gode muligheder for fælleshygge i gården, ligesom der er legeområde med sandkasse til børn.

Der hører desuden et større fælles opbevaringsrum til ejedommen, hvor cykler mm. sikkert og tørt kan opbevares.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Dronningensgade 13, 1. tv., 9400 Nørresundby

3 vær. til leje i Nørresundby.

Lejligheden fremstår lys, pæn og velholdt og kan benyttes som delelejlighed.

Der hører blandt andet opvaskemaskine og vaskemaskine i køkkenet og badekar på badeværelset.

Der følger et depotrum med til boligen.

Husdyr er desuden tilladt i denne bolig.

Der er supergode p-forhold lige uden for ejendommen.

Der hører et pænt vaskeri til ejedommen, der har en supergod beliggenhed tæt på alt herunder også med kort afstand til Aalborg centrum.

Dronningensgade 15, 1. th., 9400 Nørresundby

Velholdt 3 vær. til leje i Nørresundby.

Lejligheden fremstår lys, pæn og velholdt og kan benyttes som delelejlighed.

Der hører blandt andet opvaskemaskine og vaskemaskine i køkkenet og badekar på badeværelset.

Der følger et depotrum med til boligen.

Husdyr er desuden tilladt i denne bolig.

Der er supergode p-forhold lige uden for ejendommen.

Der hører et pænt vaskeri til ejedommen, der har en supergod beliggenhed tæt på alt herunder også med kort afstand til Aalborg centrum.

Løkkegade 12, 3. tv., 9000 Aalborg

Stor 4 vær. til leje i Aalborg.

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum.

Her finder du denne velholdte og pæne 4 værelses lejlighed.

Lejligheden er indrettet med entré, stor stue, stort soveværelse, to ekstra værelser og køkken samt badeværelse. Lofter og vægge er lavet i lyse materialer, mens køkken og badeværelse er i rigtig flot stand.

Der er opvaskemaskine i køkkenet og bruseniche i badeværelset.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer. Der er desuden etableret gode muligheder for fælleshygge i gården, ligesom der er legeområde med sandkasse til børn.

Lejligheden har en mindre, men hyggelig altan med flot kig ud over midtbyen.

Der hører et pænt vaskehus til ejendommen. Vaskehuset er beliggende i kælderen og har flere vaskemaskiner og tørretumblere.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Lejligheden er perfekt til lejeren, der ønsker meget plads, eller som delebolig.

Poul Anker Bechs Vej 138, 9200 Aalborg SV.

4 vær. rækkehus til leje i Aalborg.

Skønt, nybygget rækkehus med entré, stue, køkkenalrum, stue og hele 3 separate rum er netop nu til leje.

Huset har flot og lækkert køkken og bad, og alle hvidevarer medfølger naturligvis herunder vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine 🙂

Huset har desuden en dejlig have, carport og depotrum.

Området og boligen er børne-og ældrevenligt og ekstremt flot og naturskønt.

Der er gåafstand til skole, fritidsaktiviteter og indkøb samt offentlig transport og desuden nem adgang til både Aalborg centrum, Aalborg City Syd og til motorvejen.

Vestre Allé 2B, 1., 3, 9000 Aalborg

Nybygget halvanden værelses lejlighed til leje.

Lejligheden fungerer reelt som en 2 værelses lejlighed med separat soveområde og stue samt flot køkken og bad.

Lejligheden fremstår yderst flot og lækker. Alle hvidevarer medfølger - vaskema1skine, tørretumbler, opvaskemaskine, stort køl/ frys, induktionskogeplade og ovn.

Lejligheden er desuden udstyret med genvex-anlæg og gulvvarme og har som bonus en flot udsigt over byen fra stuen.

Der hører aflåst og opvarmet cykelkælder samt en tørt og pænt kælderrum med til boligen.

Der er slutteligt en stor fælles, vestvendt tagterrasse lige uden for døren til lejligheden.

Superlækker lejlighed til en yderst skarp pris.

En absolut MUST SEE 🙂

Løkkegade 12, st. tv., 9000 Aalborg

4 vær. til leje i Aalborg.

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum.

Her finder du denne velholdte og pæne 4 værelses lejlighed.

Lejligheden er indrettet med entré, stor stue, stort soveværelse, ekstra to værelser og køkken samt badeværelse. Lofter og vægge er lavet i lyse materialer, mens køkken og badeværelse er i rigtig flot stand.

Der er opvaskemaskine i køkkenet og bruseniche i badeværelset.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer. Der er desuden etableret gode muligheder for fælleshygge i gården, ligesom der er legeområde med sandkasse til børn.

Der hører et pænt vaskehus til ejendommen. Vaskehuset er beliggende i kælderen og har flere vaskemaskiner og tørretumblere.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Lejligheden er perfekt til lejeren, der ønsker meget plads, men IKKE som delebolig.

Korsgade 44, st. tv., 9000 Aalborg

Luksuslejlighed til leje i Aalborg.

Luksus, beliggenhed, luksus, beliggenhed, luksus, beliggenhed......

Sådan kan man blive ved med denne lejlighed.

Lejligheden er nybygget og ligger i Aalborgs absolutte hjerte med ALT inden for gåafstand.

Lejligheden har alverdens luksus som fx gulvvarme, egen terrasse, vinkøleskab, yderst lækre materialer, gulvvarme, genvex anlæg og meget, meget mere.

Der er tale om en absolut MUST SEE!!!

Vestre Allé 2B, 1., 2, 9000 Aalborg

Nybygget halvanden vær. til leje i Aalborg.

Lejligheden fungerer reelt som en 2 værelses lejlighed med separat soveområde og stue samt flot køkken og bad.

Lejligheden fremstår yderst flot og lækker. Alle hvidevarer medfølger - vaskema1skine, tørretumbler, opvaskemaskine, stort køl/ frys, induktionskogeplade og ovn.

Lejligheden er desuden udstyret med genvex-anlæg og gulvvarme og har som bonus en flot udsigt over byen fra stuen.

Der hører aflåst og opvarmet cykelkælder samt en tørt og pænt kælderrum med til boligen.

Der er slutteligt en stor fælles, vestvendt tagterrasse lige uden for døren til lejligheden.

Superlækker lejlighed til en yderst skarp pris.

En absolut MUST SEE 🙂

Østre Allé 64, 2. tv., 9000 Aalborg

Billig lejebolig i Ø-gaden.

Ingen forudbetalt leje og dermed lav indflytningspris!!!

Husdyr er tilladt i denne bolig.

Lejligheden er pæn og velholdt med hvide lofter og vægge samt flotte trægulve. Lejligheden har ydermere nyt badeværelse med gulvvarme.

Der hører både en depotrum til lejeligheden i kælderen, men der hører ydermere et stort loftsrum til lejligheden - rummet er placeret lige ovenpå lejligheden.

Der hører en lækker baggård til ejendommen, og der er gåafstand til alt andet, man kunne ønske sig.

Der er et pænt og velholdt vaskeri i kælderen.

Rigtig dejligt lejlighed til en superskarp pris - det SKAL opleves.

Heravej 115, st., 1, 9210 Aalborg SØ

2 værelses lejlighed med terrasse til leje.

Lejligheden ligger i yderst rolige omgivelser med masser af grønt omkring herunder både frugtplantage, legeplads og boldbane.

Lejligheden ligger en skøn ejendom, der har dejlige fællearealer både udendørs og indendørs.

Der er masser af plads i denne lejlighed, der indeholder entré, stue, køkken, soveværelse og badeværelse. Alle rum er i lyse materialer og med flotte trægulve. Der er installeret vaskemaskine i lejligheden.

Husdyr er tilladt i denne bolig.

Lejligheden er beliggende i stuen og har en dejlig privat terrasse.

Der er gratis parkering tilknyttet denne lejlighed.

Lejligheden ligger i gåafstand til offentlig transport, handlemuligheder og med nem adgang til universitetet.

Willemoesgade 8, 1. th., 9000 Aalborg

Skøn 2 vær til leje i Aalborg.

Lejligheden har store, praktiske rum og er opført i lyse, venlige materialer.

Der er pænt køkken og nyere badeværelse i lejligheden. Der er desuden opvaskemaskine i køkkenet og ydermere vaskemaskine i lejligheden.

Der hører en rigtig lækker og hyggelig gård til ejendommen, hvor der er rig mulighed for at nyde de solrige timer.

Lejligheden ligger tæt på alt - offentlig transport, handlemuligheder, caféer, fitness center, bibliotek, wellness, svømmehal, natteliv og Aalborgs gågader med et hav an butikker mm.

Yderst attraktiv beliggenhed i pæn og præsentabel ejendom og så endda til en skarp husleje.

Dronningensgade 15, 2. th., 9400 Nørresundby

3 vær. til leje i Nørresundby.

Lejligheden fremstår lys, pæn og velholdt og kan benyttes som delelejlighed. Husdyr er desuden tilladt i denne bolig.

Der hører blandt andet opvaskemaskine og depotrum med til boligen.

Der er supergode p-forhold lige uden for ejendommen.

Der hører et pænt vaskeri til ejedommen, der har en supergod beliggenhed tæt på alt herunder også med kort afstand til Aalborg centrum.

Ryesgade 55, 1. th., 9000 Aalborg

2 vær. til leje i Aalborg Vestby.

Super attraktivt område med ALT inden for gåafstand - handlemuligheder, Aalborg havnefront, offentlig transport, bibliotek, svømmehal/ wellness og træning samt til caféer, restauranter og butikker.

Lejligheden fremstår velholdt, pæn og imødekommende.

Der er nyrenoveret badeværelse og pænt køkken med opvaskemaskine, ligesom der uden merudgift kan etableres vaskemaskine i lejligheden.

Der er mulighed for at tilkøbe en carportplads for 300 kr. om måneden, ligesom at der iøvrigt er gode parkeringsforhold i området.

Der er fri tøjvask for 150 kr.

Sønderbro 17, 3. tv., 9000 Aalborg

2 vær til leje.

Lejligheden har en særdele SKARP HUSLEJE.

Lejligheden fremstår lys, pæn og imødekommende og har altan med flot udsigt.

Der er fantastiske parkeringsforhold foran ejendommen.

Her bor man æt på alt i Aalborg - off. transport, handlemuligheder, midtby, caféer, natteliv og gågader mm.

En super dejlig midtby-lejlighed til en skarp husleje.

Sønderbro 10, 4. th., 9000 Aalborg

Billig 2 vær. til leje i Aalborg.

Her får man mange kvm til en skarp pris.

Lejligheden fremstår lys, pæn og imødekommende og med en pæn og velholdt opgang.

Der er både opvaskemaskine og vaskemaskine i boligen.

Husdyr er tilladt i denne bolig.

Lejligheden ligger tæt på ABSOLUT alt i Aalborg.

Stenbækhave 55, 8220 Brabrand

Rækkehus til leje i Brabrand.

5 værelses på 160 kvm og MASSER af luksus som for eksempel:

2 badeværelser.

Bryggers.

Quooker og to ovne i køkkenet.

Gulvvarme i hele boligen.

Huset har desuden egen indkørsel/ p-plads, terrasse, have OG tagterrasse.

Dette hus er en absolut MUST SEE - fuldstændig enestående....denne type hus ses normalt ikke på lejemarkedet!!!

Kastetvej 54, 1. th. 9000 Aalborg

2 værelses lejebolig i Aalborg Vestby.

Lejligheden er velholdt og til en skarp husleje.

Der er både pænt køkken og badeværelse. Køkkenet har desuden opvaskemaskine.

Lejligheden er beliggende i et yderst attraktivt område i en flot og præsentabel ejendom.

Der er mulighed for at tilkøbe fri tøjvask for kun 150 kr. pr. mdr. i et flot og aflåst vaskeri, men der kan også etableres vaskemaskine i lejligheden.

Der er gåafstand til fx Aalborg Lystbådhavn, Street Food, Café Ulla Therkelsen, bibliotek, svømmehal, flere fitness centre og adskillige handlemuligheder. Der er ydermere offentlig transport i form af både bus og tog lige uden for døren.

Der hører desuden en skøn gård til ejendommen.

Stenbækhave 7, 8220 Brabrand

Unikt rækkehus til leje i Brabrand.

Egen p-plads, have OG terrasse samt to badeværelser og Svane-køkken med bl.a. to ovne følger med.

Vaskemaskine, tørretumbler og vinkøleskab medfølger selvfølgelig også.

Huset ligger enormt smukt og naturskønt midt i skoven.

Omgivelserne og naboerne er yderst behagelige, imødekomne og rolige.

Sjællandsgade 100A, 2. tv., 9000 Aalborg

Sjællandsgade 100A, 2. th., 9000 Aalborg

Sjællandsgade 100A, 1. tv., 9000 Aalborg

Sjællandsgade 100A, 1. th., 9000 Aalborg

Sjællandsgade 100A, st. tv., 9000 Aalborg

Sjællandsgade 100A, st. th., 9000 Aalborg

Vestre Havnepromenade 3, st., tv., 9000 Aalborg

Kæmpe lejlighed til leje i Aalborg.

Stor lejlighed med skøn og solrig terrasse og smuk fjordudsigt til leje i en tidsbegrænset periode på ca. 1 år.

Denne lejlighed er indrettet med entré, stor stue, køkken, to badeværelser, soveværelse og ekstra værelse. Køkkenet er stort og flot, ligesom at begge badeværelser er indrettet med både bruseniche og toilet. Stuen er kæmpe stor og har både udgang til terrasse og udsigt til fjorden.

Der hører en privat p-plads i en aflåst p-kælder til boligen.

Lejligheden ligger i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til ALT - butikker, restauranter, caféer, havnefronten, offentlig transport, handlemuligheder og meget mere.

En super lækker lejlighed på byens bedste placering.

 

Borgergade 6, 1. th., 9000 Aalborg

Sjællandsgade 53, 1. tv., 9000 Aalborg

Korsgade 44, 3. th., 9000 Aalborg

KÆMPE luksuslejlighed til leje i Aalborg.

Luksus, beliggenhed, luksus, beliggenhed, luksus, beliggenhed......

Sådan kan man blive ved med denne lejlighed.

Lejligheden er nybygget og ligger i Aalborgs absolutte hjerte med ALT inden for gåafstand.

Lejligheden har alverdens luksus som fx gulvvarme, kæmpe altan, vinkøleskab, yderst lækre materialer og meget, meget mere.

Der er tale om en absolut MUST SEE!!!

Korsgade 44, 1. th., 9000 Aalborg

Hadsundvej 58, 1. sal, 9000 Aalborg.

Sjællandsgade 53, 4. th., 9000 Aalborg

Sjællandsgade 53, 3. th., 9000 Aalborg

Sjællandsgade 53, 2. tv., 9000 Aalborg

2-vær. til leje i Ø-gaden.

Lav husleje og lav indflytningspris - ingen forudbetalt leje.

Lejligheden er stor og kan deles og har desuden en solrig altan.

Lejligheden fremstår pæn og præsentabel med pænt køkken og bad samt hvide lofter og vægge og flotte trægulve.

Husdyr er tilladt i denne bolig.

Lejligheden ligger tæt på alt i centrum og har handlemuligheder og offentlig transport lige uden for døren og dermed nem adgang til f.eks. universitetet.

Der er flotte store parker lige uden for døren og desuden gode parkeringsmuligheder i nærområdet.

Carl Nielsens Vej 24A, st., 9200 Aalborg SV

4 værelses stuelejlighed til leje.

Naturskøn og rolig beliggenhed tæt på Aalborg i Frejlev.

Lejligheden er nybygget med masser af luksus som fx flot køkken og badeværelse. Alle hvidevarer medfølger herunder opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Alle lofter og vægge er hvide og med filt, ligesom der er smukke trægulve i alle rum bort set fra entre og badeværelse, der er belagt med flotte klinker.

Der hører både stort depotrum og en carport til lejligheden, der også har terrasse på bagsiden.

Der er elevator i ejendommen, og boligerne egner sig derfor særdeles godt til både børnefamilier og ældre.

Lejligheden ligger tæt på offentlig transport, skole/ daginstitutioner og gode handlemuligheder.

Carl Nielsens Vej 24 C, 9200 Aalborg SV/ Frejlev

Carl Nielsens Vej 24 D, 9200 Aalborg SV/ Frejlev

Carl Nielsens Vej 26A, st., 9200 Aalborg SV

Skøn stuelejlighed til leje i Frejlev.

Naturskøn, rolig og smuk beliggenhed tæt på Aalborg.

4 værelses bolig med egen carport og egen terrasse i nybygget ejendom.

Lejligheden har flot køkken og badeværelse og er generelt opført i lyse og tidsvarende materialer.

Lejligheden egner til både til par, enlige, børnefamilier og ældre.

Carl Nielsens Vej 26 C, 9200 Aalborg SV/ Frejlev

Carl Nielsens Vej 28A, st., 9200 Aalborg SV

Carl Nielsens Vej 28 C, 9200 Aalborg SV/ Frejlev

Carl Nielsens Vej 28 D, 9200 Aalborg SV

Flot 4-værelses stuelejlighed til leje.

Naturskøn og rolig beliggenhed tæt på Aalborg i Frejlev.

Lejligheden er nybygget med masser af luksus som fx flot køkken og badeværelse. Alle hvidevarer medfølger herunder opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Alle lofter og vægge er hvide og med filt, ligesom der er smukke trægulve i alle rum bort set fra entre og badeværelse, der er belagt med flotte klinker.

Der hører både stort depotrum og en carport til lejligheden, der også har terrasse på bagsiden.

Der er elevator i ejendommen, og boligerne egner sig derfor særdeles godt til både børnefamilier og ældre.

Lejligheden ligger tæt på offentlig transport, skole/ daginstitutioner og gode handlemuligheder.

Carl Nielsens Vej 22 A, 9200 Aalborg SV/ Frejlev

Carl Nielsens Vej 22 C, 9200 Aalborg SV/ Frejlev

4 vær. stuelejlighed med terrasse til leje.

Beliggende smukt i Frejlev og har alt det, man kan ønske sig -terrasse, egen carport, alle hvidevarer mm.

Husdyr er tilladt i denne bolig.

Lejligheden egner sig godt til både par, ældre og børnefamilier.

Skole, institutioner, handlemuligheder og offentlig transport er i gåafstand fra lejligheden.

Carl Nielsens Vej 20 A, 9200 Aalborg SV/ Frejlev

Carl Nielsens Vej 20 C, 9200 Aalborg SV/ Frejlev

Carl Nielsens Vej 20 D, 9200 Aalborg SV/ Frejlev