Vestre Allé 2B, 3. 5, 9000 Aalborg

Danmarksgade 8, 1. tv., 9000 Aalborg

Ørstedsvej 43, 2., 9000 Aalborg

Toldbodgade 27, 1. th., 9000 Aalborg

Forchhammersvej 9F, 2. mf., 9000 Aalborg

Holbergsgade 1, 3. th., 9000 Aalborg

Kastetvej 86, 3. tv., 9000 Aalborg

Kollegievej 2K, 4. 5, 9000 Aalborg

Egeparken 4, 6. 3, 9000 Aalborg

Egeparken 4, 2. 4, 9000 Aalborg

Tornhøjvej 4H, 3. 3, 9220 Aalborg Øst

Løkkegade 10, st. tv., 9000 Aalborg

Forchhammersvej 9G, 4. tv., 9000 Aalborg

Kollegievej 2B, 4. 6, 9000 Aalborg

Østerbro 39B, 2. tv., 9000 Aalborg

Østergade 29B, 2. tv., 9400 Nørresundby

Løkkegade 10, st. th., 9000 Aalborg

Østerbro 33B, 3. th., 9000 Aalborg

Østergade 29B, 1. th., 9400 Nørresundby

Kridtsløjfen 21, st. 3, 9000 Aalborg

Kridtsløjfen 23, st. 4, 9000 Aalborg

Kridtsløjfen 21, 1. 3, 9000 Aalborg

Toldbodgade 27, 5. th., 9000 Aalborg

Vestre Allé 2B, 1. 8, 9000 Aalborg

Vesterbro 88, 4. th., 9000 Aalborg

Signalvej 8, 3. tv., 9000 Aalborg

Signalvej 8, 2. tv., 9000 Aalborg

Signalvej 8, 1. tv., 9000 Aalborg

Velholdt 3-værelses til leje i dejlige Vejgård. Opvaskemaskine medfølger, gode parkeringsmuligheder i nærområdet.

Rantzausgade 41, 2. tv., 9000 Aalborg

Delevenlig 3-værelses bolig i Rantzausgade i Aalborg til leje. Flotte, lyse rum, velholdt køkken - depotrum medfølger.

Sønderskovvej 4A, 9370 Hals

Vesterbro 88, 5., 9000 Aalborg

Flot og delevenlig 3-værelses til leje i Aalborg centrum med altan. Opvaskemaskine i køkkenet, rummelige værelser - god beliggenhed.

Carl Nielsens Vej 20A, st. 9200 Aalborg SV

4-værelses stuebolig med terrasse og carport til leje v. SteKa Bolig. Husdyr kan tillades, parkering til gæster, alt i hvidevarer.

Vesterbro 119, 5. th., 9000 Aalborg

Ny 3-værelses i Aalborg centrum med alt i hvidevarer til leje! Flotte detaljer, tæt på alt, gulvvarme i badeværelset - flot udsigt.

Østerbro 72, 3. tv., 9000 Aalborg

Samsøgade 98, st., 9000 Aalborg

Nybygget 3-værelses stuelejlighed med hvidevarer i Samsøgade. Husdyr kan tillades, mulighed for parkering, dejlig altan.

Kollegievej 2K, 5. 4, 9000 Aalborg

3-værelses udsigtslejlighed med lys stue til leje hos SteKa Bolig. Mulighed for parkering, depotrum og indbyggede skabe medfølger.

Kollegievej 2B, 3. 8, 9000 Aalborg

Stor 3-vær. med dejlig stue og store værelser. Parkering medfølger, rummeligt depotrum og indbyggede skabe.

Kollegievej 2B, 3. 7, 9000 Aalborg

Stor 3-vær. med lys og rummelig stue og mulighed for parkering. Indbyggede skabe medfølger, stort depotrum i værelset.

Samsøgade 70, st., 9000 Aalborg

Nybygget 3-værelses med privat terrasse til leje. Alt i hvidevarer medfølger, parkering kan tilkøbes, husdyr kan tillades.

Tornhøjvej 4H, 4. 5, 9220 Aalborg Øst

Lys & ny 3-værelses med parkeringsplads og altan til leje. Husdyr kan tillades, alt i hvidevarer medfølger, depotrum og gulvvarme.

Tornhøjvej 4H, 2. 2, 9220 Aalborg Øst

Dejlig 3-vær. med gulvvarme og parkering samt stor altan til leje. Husdyr kan tillades, alt i hvidevarer medfølger, depotrum i kælder.

Tornhøjvej 4H, 3. 6, 9220 Aalborg Øst

3-værelses med stor altan og fri parkering til leje i Aalborg Øst. Komplet hvidevarepakke, husdyr kan tillades, gulvvarme og ventilation.

Tornhøjvej 4H, 1. 6, 9220 Aalborg Øst

Ny & flot 3-værelses til leje med gratis parkering og hvidevarer. Husdyr kan tillades, stor altan og lyse materialer i tidsvarende byggeri.

Vesterbro 22, 1., 9000 Aalborg

Flot & delevenlig 4-værelses til leje på Vesterbro i Aalborg centrum. Opvaske- og kombimaskine medfølger. Egen parkeringsplads.

Velkommen til denne rummelige 4-værelses lejlighed beliggende på Vesterbro 22, 1. sal. Denne lejlighed er ideel både som delebolig og for familier.

Lejligheden byder på et smukt, lyst og praktisk køkken udstyret med opvaskemaskine og kombimaskine - samt køkkenelementer udført i lyse materialer.

Badeværelset er rummeligt og inkluderer en stor bruseniche.

Selvom lejligheden har gennemgået forskellige renoveringer og moderniseringer gennem årene, bevarer den sin charme med stuklofter i den dobbelte stue.

Soveværelset indeholder et stort indbygget skab med skydelåger og har adgang til en hyggelig altan, der vender ud mod rolige omgivelser.

Lejligheden inkluderer også et aflåst kælderrum, som kan bruges til opbevaring, herunder mulighed for cykelparkering. Desuden er der en privat parkeringsplads i baggården.

Beliggenheden er central i Aalborg, med nem adgang til bus- og togforbindelser, indkøbsmuligheder, kulturtilbud og grønne områder.

Denne bolig skal virkelig opleves! Kontakt SteKa Bolig allerede i dag for at aftale en tid til fremvisning!

Løkkegade 12, 2. tv., 9000 Aalborg

Stor og delevenlig 4-vær. til leje i Aalborg centrum med altan. Flot stand, pænt køkken og bad med bruseniche, husdyr tilladt, altan.

Hadsundvej 52, 2., 9000 Aalborg

Velholdt 3-værelses til leje på Hadsundvej - delevenlig. Husdyr kan tillades, gratis parkering, opvaskemaskine.

Vesterbro 39, 1. tv., 9000 Aalborg

Stor praktisk og pæn lejlighed udlejes.

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum og denne skønne og store 3-værelses lejlighed.

Her befinder du dig tæt på alt, hvad Aalborg centrum kan tilbyde. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, caféer, gågader, specialbutikker m.m. er således lige ved hånden.

Der er også gåafstand til Aalborgs nye flotte og indbydende havnefront og Jomfru Ane Parken. Her finder du flere af byens skønneste restauranter og smukke omgivelser ved fjorden.

Der er ydermere gåafstand til Kildeparken og Skovdalen, der giver mulighed for både løbe- og gåture i smukke, grønne omgivelser, men også for et hav af kulturelle tilbud som fx stand - up, koncerter, foredrag mm.

Selve lejligheden er en flot og stor 3 - værelses lejlighed i en yderst charmerende ejendom. Lejligheden består en en praktisk entré, en flot fordelingsgang, badeværelse, køkken, soveværelse og en dobbeltstue. Der er lyse lofter og vægge samt flotte trægulve i hele lejligheden. Der er nyt køkken og nyere badeværelse med bruseniche. Opvaskemaskine og vaskemaskine medfølger naturligvis. Lejligheden egner sig godt til de fleste og kan således også benyttes som delelejlighed.

Der hører depotrum med til lejligheden, ligesom at ejendommen er forsynet med dørlås, der er med til at skabe et trygt og sikkert miljø i ejendommen.

Husdyr er tilladt i denne lejlighed.

Vil du bo centralt i en velplejet ejendom til en skarp husleje og på en af byens absolut bedste beliggenheder, så finder du dit nye hjem på Vesterbro 39 🙂

Finlandsgade 4, 3. th., 9000 Aalborg

Flot 3-værelses lejlighed til leje.

Lejligheden er indrettet med entré, stor dobbeltstue, stort soveværelse, nyt køkken samt nyt badeværelse. Der er opvaskemaskine i køkkenet og stor bruseniche i badeværelset. Der er ydermere vaskemaskine i lejligheden.

Lejligheden har flotte trægulve og lyse og indbydende lyse lofter og vægge, ligesom der er smukke radiatorskjulere i alle rum. Lejligheden ligger højt placeret i ejendommen, hvilket giver et skønt lysindfald i alle rum, ligesom der er en dejlig udsigt over midtbyen både fra stue, soveværelse og køkken.

Husdyr er desuden tilladt i denne lejlighed.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til lejligheden/ ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer.

Området er kendt for sine næsten uendeligt mange rødstensejendomme, der ligeledes er kendt for sin charme fra den tiden, hvor de blev opført.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og i øvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

En gennemført og fantastisk lejlighed på en af byens bedste beliggenheder med nem adgang til alt.....og så endda til en superskarp husleje 🙂

Vestre Allé 5, 4. th., 9000 Aalborg

4 - værelses udsigtslejlighed med altan udlejes.

Velkommen til Vestre Alle 5, hvor denne flotte og store samt praktiske lejlighed midt i Aalborg absolutte centrum.

Denne 74 kvadratmeter store lejlighed er perfekt til de fleste - således både par, børnefamilier og som delebolig.

Lejligheden består af en praktisk entré, to gode værelser, en kæmpe dobbeltstue/ køkkenalrum og et lækkert badeværelse.

De dobbeltstuen og det åbne køkkenalrum er lejlighedens hjerte og sjæl. Den første stue kan fungere som et ekstra opholdsområde eller en spisestue efter dine ønsker og behov. Den tilstødende stue er en indbydende og lys opholdsstue - ideel til afslapning og underholdning. Lejlighedens store vinduer lukker masser af naturligt lys ind og skaber en behagelig atmosfære. Der er smuk udsigt over hele byen, ligesom der fra køkkenalrummet er udgang til en stor og skøn altan, hvorfra den smukke panoramaagtige udsigt kun bliver endnu bedre.

Værelserne er rummelige og hyggeliger og er udstyret med et indbygget skabe, der giver rigelig opbevaringsplads til dine tøj og personlige ejendele. Her kan du slappe af og finde ro til en god nats søvn.

Beliggenheden på Vestre Alle 5 er ideel med nem adgang til handlemuligheder, offentlig transport og alt, hvad Aalborg har at tilbyde. Du kan nyde bekvemmeligheden ved at have alt inden for rækkevidde, samtidig med at du bor i en god og eftertragtet del af byen.

Denne lejlighed er et perfekt valg for dem, der ønsker at kombinere karakter med komfort. Med dens to gode stuer, rummelige værelser med indbygget skab og ideelle beliggenhed på Vestre Alle 5, er denne bolig klar til at give dig den livskvalitet, du fortjener. Velkommen hjem!

Kollegievej 2B, 3. 9, 9000 Aalborg

Nybygget 3-vær. i pæne materialer tæt på handlemuligheder. Ydermere medfølger et depotrum - mens der er mulighed for parkering.

Tornhøjvej 4H, 5. th., 9220 Aalborg Øst

Lys og rummelig 3'er til leje i Aalborg Øst. Du er tæt på bus, universitet og handlemuligheder. Husdyr kan tillades - parkering medfølger.

Gammel Strandvej 7, st. th. lejl. 1, 9000 Aalborg

Boulevarden 23, 4. tv., 9000 Aalborg

Unik 3-vær. i Aalborg med egen terrasse udlejes af SteKa Bolig. Charmerende lejlighed med skråvægge, pænt køkken og nyere bad.

Kollegievej 2K, 2. 5, 9000 Aalborg

Ny 3-værelses til leje i Aalborg. Tæt på bus og handlemuligheder. Lejligheden ligger ligeledes tæt på gymnasium og Aalborg Universitet.

Kollegievej 2E, st., 9000 Aalborg

Nybygget stuelejlighed i Aalborg tæt på alt dét du har brug for. Her er du tæt på blandt andet handlemuligheder og plus-bus.

Kollegievej 2D, st., 9000 Aalborg

Ny delevenlig 4-vær. bolig med god beliggenhed i Aalborg. Her ligger du tæt på handlemuligheder, fitness og den nye plus-bus.

Poul Anker Bechs Vej 134, 9200 Aalborg SV

Lækkert rækkehus i 2 plan med have & terrasse udlejes i Hasseris. Gulvvarme, kvalitetsmaterialer, masser af lysindfald - og husdyr tilladt.

Vestre Allé 4, 1., 9000 Aalborg

Flot 3 - værelses villalejlighed til leje.

Lejligheden er beliggende i en rolig og smuk villa med kun tre lejligheder.

Lejligheden består af entré, køkken, badeværelse med bruseniche, dobbeltstue og soveværelse.

Der hører et stort depotrum til boligen, ligesom der er adgang til en stor og hyggelig have med frugttræer og stor terrasse.

Der hører ydermere en p-plads med til boligen.

Husdyr er desuden tilladt i denne bolig.

Beliggenheden er super central med gåafstand til busforbindelse, handlemuligheder, skov mm. og kort afstand til både Aalborg centrum, Aalborg City Syd og motorvejen.

Korsgade 48, st. tv., 9000 Aalborg

Gammel Strandvej 7, st. th., 9000 Aalborg

4-vær. lejlighed midt i centrum. Stor bolig i to plan - delevenlig. Tre gode værelser, to badeværelser, to stuer - i to plan.

Løkkegade 12, 2. th., 9000 Aalborg

Flot 2-vær. i Aalborg centrum

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum.

Her finder du denne velholdte og pæne 3 værelses lejlighed.

Lejligheden er indrettet med entré, hele tre lige store værelser og køkken samt badeværelse. Lofter og vægge er lavet i lyse materialer, og køkken og badeværelse er i rigtig flot stand.

Der er opvaskemaskine i køkkenet og bruseniche i badeværelset.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer. Der er desuden etableret gode muligheder for fælleshygge i gården, ligesom der er legeområde med sandkasse til børn.

Lejligheden har en smuk udsigt fra alle vinduer med flot kig ud over midtbyen, havnen, Skovdalen mm.

Der hører et pænt vaskehus til ejendommen. Vaskehuset er beliggende i kælderen og har flere vaskemaskiner og tørretumblere.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Lejligheden er perfekt til lejeren, der ønsker meget plads, eller som delebolig.

Vestre Allé 2B, 3. 1, 9000 Aalborg

Nybygget 3-værelses lejlighed til leje.

Lejligheden har en dejlig stue samt flot køkken og bad mens de to værelser er placeret i lejlighedens øverste del.

Ejendommen og dermed også lejligheden fremstår yderst flot og lækker. Alle hvidevarer medfølger - vaskema1skine, tørretumbler, opvaskemaskine, stort køl/ frys, induktionskogeplade og ovn.

Lejligheden er desuden udstyret med genvex-anlæg og gulvvarme og har som bonus en flot udsigt over byen fra stuen.

Der hører aflåst og opvarmet cykelkælder samt en tørt og pænt kælderrum med til boligen.

Der er slutteligt en stor fælles, vestvendt tagterrasse lige uden for døren til lejligheden.

Superlækker lejlighed til en yderst skarp pris.

Østre Havnepark 27, 9. 5, 9000 Aalborg

Østre Havnepark 27, 5. 5, 9000 Aalborg

Unik 3-værelses med fjordudsigt udlejes i Aalborg centrum. Du får en komplet hvidevarepakke, gulvvarme og genvex-anlæg.

Østre Havnepark 27, 7. 5, 9000 Aalborg

Nybygget 4-værelses til leje ved vandkanten i Aalborg. Husdyr kan tillades, alle hvidevarer medfølger, mulighed for egen parkeringsplads.

Rosengården 26, 2. tv., 9200 Aalborg SV

3 vær. til leje i Aalborg SV.
 
I den sydlige del af Aalborg finder man denne skønne ejendom, der egner sig supergodt til både par, ældre, enlige, der ønsker meget plads og til børnefamilier.
Lejligheden består af en entré, køkken, to separate rum og en stor stue samt badeværelse og toilet, der er adskilt i to rum.
Derudover hører der en fantastisk og stor altan til lejligheden.
Husdyr er tilladt, og der er fri parkering for både lejer og gæster.
Der hører helt enestående fællesarealer til lejligheden med store græsarealer, legeplads og boldbane.
Der er gåafstand til både handlemuligheder og offentlig transport, ligesom at både Aalborg City Syd og Aalborg midtby er inden for kort afstand.
 
Boligerne i Rosengården er super populære og altid eftertragtede - skynd dig at booke en fremvisning.

Rosengården 30, st. tv., 9200 Aalborg SV

3 vær. til leje i Aalborg SV.
 
I den sydlige del af Aalborg finder man denne skønne ejendom, der egner sig supergodt til både par, ældre, enlige, der ønsker meget plads og til børnefamilier.
Lejligheden består af en entré, køkken, to separate rum og en stor stue samt badeværelse og toilet, der er adskilt i to rum.
Derudover hører der en fantastisk og stor altan til lejligheden.
Husdyr er tilladt, og der er fri parkering for både lejer og gæster.
Der hører helt enestående fællesarealer til lejligheden med store græsarealer, legeplads og boldbane.
Der er gåafstand til både handlemuligheder og offentlig transport, ligesom at både Aalborg City Syd og Aalborg midtby er inden for kort afstand.
 
Boligerne i Rosengården er super populære og altid eftertragtede - skynd dig at booke en fremvisning.

Vestre Allé 4, st., 9000 Aalborg

Totalrenoveret 3-vær. til leje. Tæt på centrum - superflot.

Lejligheden har en flot dobbeltstue, der gør den ideel som delelejlighed.

Ydermere ligger lejligheden godt placeret med busforbindelse udenfor boligen, handlemuligheder få sekunders gang fra hoveddøren samt centrum lige i nærheden.

Østerbro 80, 1. tv., 9000 Aalborg

Velindrettet 3-vær. til leje på Østerbro.

Lejligheden er netop nu ved at blive renoveret fra A - Z.

Beliggenheden er fantastisk med gåafstand til havnefront, Jomfru Ane Gade, gågaderne og til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs flotteste parker.

Der er desuden gode parkeringsmuligheder i området, nemt adgang til motorvej og offentlig transport direkte uden for døren.

Book din fremvisning allerede nu.

Forchhammersvej 9G, 2. tv., 9000 Aalborg

Flot & stor 3 vær. til leje.

Forchhammersvej/ Tuborg Park, Aalborg.

Lejligheden er beliggende centralt i Aalborg, men i et yderst roligt og flot område tæt på ABSOLUT.

Husdyr er tilladt, der er gratis parkering, og lejligheden har et stor altan med en flot udsigt.

Lejligheden er nybygget og med flot køkken og badeværelse samt entré, stue og to separate værelser. Der er flotte lyse lofter og vægge i alle rum samt trægulve i alle rum bortset fra badeværelse, der er belagt med fliser.

Der er gulvvarme i alle rum og genvex-anlæg, der sikrer et sundt og allergivenligt indeklima.

Lejligheden har en stor vestvendt og solrig altan og store endegavlsvinduer, der sikrer et flot lysindfald og en lys og imødekommende bolig.

Denne lejlighed er virkelig superlækker og en absolut MUST SEE!

Hadsundvej 52, 1., 9000 Aalborg - Under renovering

Samsøgade 106, st., 9000 Aalborg

Samsøgade 96, 2. 1, 9000 Aalborg

Vesterbro 55, 2. th. 9000 Aalborg

3-værelses lejebolig i Aalborg centrum.

Stor og rummelig lejlighed i en flot stand velegnet til både par, familier og som delebolig. Lejligheden har pænt køkken og bad med separat bruseniche. Vaskemaskine og opvaskemaskine medfølger naturligvis.

Lejligheden har en vestvendt altan med både sol og udsigt.

Husdyr er i øvrigt tilladt.

Lejligheden ligger tæt på ABSOLUT ALT i centrum. Herunder offentlig transport, motorvej, handlemuligheder og byens pulserende byliv med caféer og butikker.

Forchhammersvej 9E, st. th., 9000 Aalborg

KÆMPE 2 vær. til leje i Aalborg.

Lejligheden er nybygget med flot og stort badeværelse og flot køkken fra Svane.

Der hører en stor altan og et depotrum til boligen, der desuden har både gulvvarme og genvex anlæg, alt i hvidevarer.

Lejligheden er beliggende i Aalborgs måske mest hyggelige og populære område.

Der er fri parkering, og husdyr er desuden tilladt.

Vesterbro 55, 5. th. 9000 Aalborg

Stor 3-vær. til leje i Aalborg.

Stor og rummelig lejlighed i en flot stand velegnet til både par og familier. Lejligheden har pænt køkken og bad med separat bruseniche. Vaskemaskine og opvaskemaskine medfølger naturligvis.

Lejligheden har en fantastisk tagterrasse med udsigt over Aalborg.

Husdyr er i øvrigt tilladt.

Lejligheden ligger tæt på ABSOLUT ALT i centrum. Herunder offentlig transport, motorvej, handlemuligheder og byens pulserende byliv med caféer og butikker.

Østre Allé 64, st. th., 9000 Aalborg

Dejlig lejebolig i Ø-gaden.

Husdyr er tilladt i denne bolig.

Lejligheden er pæn og velholdt med hvide lofter og vægge samt flotte trægulve.

Der hører både et depotrum til lejeligheden i kælderen, men der hører ydermere et stort loftsrum til lejligheden - rummet er placeret lige ovenpå lejligheden.

Der hører en lækker baggård til ejendommen, og der er gåafstand til alt andet, man kunne ønske sig.

Der er et pænt og velholdt vaskeri i kælderen.

Rigtig dejligt lejlighed til en superskarp pris - det SKAL opleves.

Stationsvej 39, 1. th., 9400 Nørresundby

Stationsvej 39, st. th., 9400 Nørresundby

Havnegade 33, 5. tv., 9400 Nørresundby

Toldbodgade 29, 5. th., 9000 Aalborg

3 værelses taglejlighed i Aalborg til leje.

Lejligheden er nyrenoveret med nye lofter og vægge samt flot nyt køkken og badeværelse. Der er flot køkkenalrum med smuk udsigt og badeværelset har gulvvarme.

Der følger naturligvis både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine med til boligen.

Der hører et stort depotrum med til boligen, ligesom der er mulighed for at leje både p-plads og garage.

Lejligheden ligger midt i Aalborg med udsigt over havnefronten fra en nordvendt altan og med udsigt over midtbyen fra en solrig, sydvendt altan.

Der er gåafstand til absolut alt i indre by - shopping, restaurationsliv, offentlig transport, træningsmuligheder og meget andet.

Lejligheden er super delevenlig.

En fantastisk lejlighed på en super central og attraktiv beliggenhed - den SKAL opleves.

Himmerlandsgade 15, 1. th., 9000 Aalborg

Skøn lejlighed til leje i Aalborg centrum.

Lejligheden er placeret i Aalborgs absolutte centrum tæt på ALT - både handlemuligheder, offentlig transport, parker, butikker, caféer og restauranter samt med nem adgang til Aalborg Universitet.

Der er tale om en stor 2 -værelses lejlighed i Ø-gadekvarteret. Der er flot køkken med opvaskemaskine og et pænt/ funktionelt badeværelse.

Lejligheden har en stor altan, ligesom der er nem adgang til en enormt smuk og grøn baggård.

Der hører ligeledes depotrum og pænt, stort fælles vaskeri til lejligheden.

Der er desuden gode parkeringsforhold i nærområdet.

Beatesmindevej 167, 3., 9210 Aalborg SØ

Totalrenoveret 3-værelses til leje i Aalborg.

Denne lejlighed er netop blevet totalrenoveret, hvor der blandt andet er blevet indlagt gulvvarme på bade værelset.

Ydermere har lejligheden naturligvis et flot Svanekøkken, mens alle hvidevarer medfølger - herunder er der installeret opvaskemaskine i køkkenet, mens der er installeret vaskemaskine i entréen.

Derudover er der fri parkering på adressen, hvor der ALDRIG er problemer med at finde en plads.

Himmerlandsgade 15, 3. tv., 9000 Aalborg

Skøn lejlighed til leje i Aalborg centrum.

Lejligheden er placeret i Aalborgs absolutte centrum tæt på ALT - både handlemuligheder, offentlig transport, parker, butikker, caféer og restauranter samt med nem adgang til Aalborg Universitet.

Der er tale om en stor 2 -værelses lejlighed i Ø-gadekvarteret. Der er flot køkken med opvaskemaskine og et pænt/ funktionelt badeværelse.

Lejligheden har en stor altan, ligesom der er nem adgang til en enormt smuk og grøn baggård.

Der hører ligeledes depotrum og pænt, stort fælles vaskeri til lejligheden.

Der er desuden gode parkeringsforhold i nærområdet.

Vesterbrogade 10, 2. tv., 9400 Nørresundby

3 værelses udsigtslejlighed til leje i Nørresundby.

Lejligheden er beliggende på Nørresundby havnefront.

Lejligheden bliver netop blevet istandsat med blandt andet nyt, stort og flot badeværelse, men derudover rummer lejligheden en kæmpe stue, to store ekstra værelser, stor entré med skabe og et stort nyere køkken med opvaskemaskine. Der er desuden lyse lofter og vægge i alle rum, ligesom der er flotte trægulve i hele boligen bortset fra badeværelset, der er belagt med flotte klinker.

Der hører en kæmpe altan med smuk fjordudsigt til lejligheden, der naturligvis også har eget depotrum.

Der er mulighed for at tilkøbe både p-plads og garage til lejligheden.

Der er desuden nem adgang til alt samt gåafstand til Aalborg centrum.

Denne lejlighed egner sig godt til lejeren, der ønsker meget plads på en central beliggenhed, men også til lejere, der søger en delebolig.

Havnegade 29, 1. th., 9400 Nørresundby

Luksus udsigtslejlighed til leje i Nørresundby.

Lejligheden er beliggende i Nørresundby på havnefronten med flot udsigt over hele Aalborg.

Lejligheden er nybygget med stort køkken og bad, og alle hvidevarer medfølger.

Husdyr er desuden tilladt.

Der hører et stort depotrum med til lejligheden, ligesom der kan tilkøbes en privat p-plads i p-kælderen under ejendommen for 750 kr. pr. mdr.

Der hører en kæmpestor, privat terrasse til lejligheden, hvorfra der er den flotteste udsigt.

Den her lejlighed er en absolut MUST SEE - FANTASTISK!!!

Østerbro 68, 1. th., 9000 Aalborg

Velindrettet 3-vær. til leje i Øgaden.

Her finder du denne velholdte, pæne og velindrettede 3-værelses lejlighed.

Lejligheden er indrettet med entré, dobbelt stue en-suite, stort soveværelse, køkken samt badeværelse med toilet og bruseniche. Ruminddelingen gør lejligheden perfekt som delebolig og giver dermed mulighed for at bo to personer superbilligt og supercentralt.

Både badeværelset og køkkenet fremstår pæne og praktiske. Der er vaskemaskine og opvaskemaskine i køkkenet.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til lejligheden/ ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer.

Der er gåafstand til ALT det mest spændende i Aalborg centrum, ligesom der er adgang til offentlig transport lige uden for døren.

Der er slutteligt gode parkeringsforhold i nærområdet.

Vestre Fjordvej 48, 2. tv., 9000 Aalborg

2 værelses i attraktive Vestbyen til leje.

Lejligheden:
Lejligheden byder velkommen med en praktisk indrettet fordelingsentre med god plads.
Badeværelset pænt og funktionelt med både brus, håndvask og toilet.
Lejlighedens soveværelse er stort, ligesom at der i lejligheden store og praktiske stue er god plads til både sofa og spisebord.
Køkkenet fremstår lyst, pænt og i fin stand.
Der er en dejlig udsigt til ejendommens grønne gårdmiljø direkte fra køkkenet.
Til ejendomme hører fine forhold til tøjvask. For kr. 150,- om måneden har man fri adgang til ejendommens vaskeri, hvor der er gode vaskemaskiner, tørretumblere og tørrerum.
Der er mulighed for at tilkøbe egen carportplads til boligen for kun 300 kr. pr. måned.
Området:
Lejligheden er beliggende i den eftertragtede del af Aalborg "Vestbyen" på hjørnet af Ryesgade og Kastetvej.
Området er særligt attraktivt pga de mange tilbud, der findes i nærområdet som fx caféer, restauranter, Aalborg Streetfood, svømmehal, lystbådhavn, friluftsbad, parker og naturligvis den korte afstand til midtbyen.
Der er et væld af gode handlemuligheder lige uden for døren, ligesom at der er gåafstand til både bus og tog.
En pæn og praktisk lejlighed beliggende i Aalborgs mest populære og attraktive område.
Book din fremvisning via SteKa Bolig allerede nu 🙂

Østre Allé 64, 2. th., 9000 Aalborg

Dejlig lejebolig i Ø-gaden.

Ingen forudbetalt leje og dermed lav indflytningspris!

Husdyr er tilladt i denne bolig.

Lejligheden er pæn og velholdt med hvide lofter og vægge samt flotte trægulve.

Der hører både et depotrum til lejeligheden i kælderen, men der hører ydermere et stort loftsrum til lejligheden - rummet er placeret lige ovenpå lejligheden.

Der hører en lækker baggård til ejendommen, og der er gåafstand til alt andet, man kunne ønske sig.

Der er et pænt og velholdt vaskeri i kælderen.

Rigtig dejligt lejlighed til en superskarp pris - det SKAL opleves.

Suensonsgade 16, 1. th., 9000 Aalborg

2-værelses lejebolig i Aalborg Vestby.

Lejligheden er velholdt og til en skarp husleje.

Der er både pænt køkken og badeværelse.

Lejligheden er beliggende i et yderst attraktivt område i en flot og præsentabel ejendom.

Der er gåafstand til fx Aalborg Lystbådhavn, Street Food, Café Ulla Therkelsen, bibliotek, svømmehal, flere fitness centre og adskillige handlemuligheder. Der er ydermere offentlig transport i form af både bus og tog lige uden for døren.

Der hører desuden en skøn gård til ejendommen.

Teglværks Allé 1, 1. tv., 9000 Aalborg

Vestre Allé 2B, 3. 3, 9000 Aalborg

4-værelses penthouselejlighed til leje i centrum.

Lejligheden er en stor 5-værelses lejlighed med stue, to altaner samt flot køkken og to badeværelser.

Lejligheden fremstår yderst flot og lækker. Alle hvidevarer medfølger - vaskema1skine, tørretumbler, opvaskemaskine, stort køl/ frys, induktionskogeplade og ovn.

Lejligheden er desuden udstyret med genvex-anlæg og gulvvarme og har som bonus en flot udsigt over byen fra stuen.

Der hører aflåst og opvarmet cykelkælder samt en tørt og pænt kælderrum med til boligen.

Der er slutteligt en stor fælles, vestvendt tagterrasse lige uden for døren til lejligheden.

Superlækker lejlighed til en yderst skarp pris.

En absolut MUST SEE 🙂

Løkkegade 12, 4. tv., 9000 Aalborg

Stor og flot 3 vær. til leje.

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum.

Her finder du denne velholdte og pæne 3 værelses lejlighed.

Lejligheden er indrettet med entré, hele tre lige store værelser og køkken samt badeværelse. Lofter og vægge er lavet i lyse materialer, og køkken og badeværelse er i rigtig flot stand.

Der er opvaskemaskine i køkkenet og bruseniche i badeværelset.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer. Der er desuden etableret gode muligheder for fælleshygge i gården, ligesom der er legeområde med sandkasse til børn.

Lejligheden har en smuk udsigt fra alle vinduer med flot kig ud over midtbyen, havnen, Skovdalen mm.

Der hører et pænt vaskehus til ejendommen. Vaskehuset er beliggende i kælderen og har flere vaskemaskiner og tørretumblere.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Lejligheden er perfekt til lejeren, der ønsker meget plads, eller som delebolig.

Himmerlandsgade 15, st. tv., 9000 Aalborg

Fantastisk lejlighed til leje i Aalborg centrum.

Lejligheden er placeret i Aalborgs absolutte centrum tæt på ALT - både handlemuligheder, offentlig transport, parker, butikker, caféer og restauranter samt med nem adgang til Aalborg Universitet.

Der er tale om en stor 2 -værelses lejlighed i Ø-gadekvarteret. Der er flot køkken med opvaskemaskine og et pænt/ funktionelt badeværelse.

Lejligheden har en stor altan, ligesom der er nem adgang til en enormt smuk og grøn baggård.

Der hører ligeledes depotrum og pænt, stort fælles vaskeri til lejligheden.

Der er desuden gode parkeringsforhold i nærområdet.

Himmerlandsgade 14, 2. th., 9000 Aalborg

Nyrenoveret 3-værelses til lejlighed til leje.

Beliggende i Ø-gadekvarteret i Aalborg.

Lejligheden har en flot og stor stue og soveværelse samt et mindre ekstraværelse - alle med hvide lofter og vægge samt flotte trægulve.

Der er nyt køkken med opvaskemaskine og nyt badeværelse med bruseniche og væghængt toilet.

Der hører depotrum og flot gårdmiljø til lejligheden.

Der er desuden gode parkeringsforhold i nærområdet.

Rosengården 6, 1. th., 9200 Aalborg SV

Gennemrenoveret 3 vær. til leje.

Lejligheden gennemgår lige nu renovering fra A til Z - blandt andet med smukt køkken og bad samt alle hvidevarer. Den kommer til at fremstå superflot. Lejligheden ligger i et fantastisk flot og grønt område i den sydlige del af Aalborg, Skalborg.

Lejligheden er stor, og velegnet både til par, børnefamilier, ældre og i det hele taget lejere med ønske om meget plads. Den er også super velegnet som delebolig.

Lejligheden har en stor, sydvendt altan med smuk udsigt.

Der er nem adgang til både City Syd, Aalborg Centrum og motorvej. Der er desuden gåafstand til indkøb og offentlig transport.

Kastetvej 54, 2. tv. 9000 Aalborg

NYRENOVERET lejebolig i Aalborg Vestby.

Lejligheden er flot istandsat og til en skarp husleje.

Der er både nyt køkken og nyt badeværelse. Køkkenet har desuden opvaskemaskine.

Lejligheden er beliggende i et yderst attraktivt område i en flot og præsentabel ejendom.

Der er mulighed for at tilkøbe fri tøjvask for kun 150 kr. pr. mdr. i et flot og aflåst vaskeri, men der kan også etableres vaskemaskine i lejligheden.

Der er gåafstand til fx Aalborg Lystbådhavn, Street Food, Café Ulla Therkelsen, bibliotek, svømmehal, flere fitness centre og adskillige handlemuligheder. Der er ydermere offentlig transport i form af både bus og tog lige uden for døren.

Der hører desuden en skøn gård til ejendommen, hvor der ligeledes kan tilkøbes egen privat carportplads.

Østerbro 70, 2. tv., 9000 Aalborg

Vesterbro 57, 2. th., 9000 Aalborg

2-værelses lejebolig med altan.

Lejligheden:
Lejligheden byder velkommen med en fordelingsentré med plads til tøj og sko. Der er desuden separat badeværelse og toilet, der fremstår i pæn stand.
Lejligheden har ydermere 2 store rum - stue og soveværelse, hvorfra der er udgang til en vestvendt og solrig altan.  Lejlighedens stue er stor og med plads til både spisemiljø og tv-område og har desuden en fin udsigt ud over Aalborgs midtby. Soveværelset er ligeledes stort og med god plads til både dobbeltseng, klædeskab og skrivebord.
Der er nyere køkken stilfuldt opført i lyse elementer med opvaskemaskine og vaskemaskine.
Badeværelset fremstår lyst og pænt samt med separat bruseniche.
Denne lejlighed er perfekt som delelejlighed, eller til lejeren der har behov for et ekstra værelse. Lejligheden som helhed er med lyse vægge og lofter og fremstår i det hele taget lys og indbydende.
Området:
Beliggenheden er lige i hjertet af Aalborg. Der er gåafstand til Aalborg Banegård og gågaderne samt Reberbansgade, der byder på et væld af take-away spisesteder.
Der er ligeledes gode indkøbsmuligheder i nærområdet samt gåafstand til byens pulserende liv med gode restauranter og caféer rundt om hjørnet.
Der må holdes husdyr i denne bolig, og der skal ikke betales forudbetalt leje ved indgåelse af lejekontrakt.
Alt i alt en særdeles god lejlighed med en super beliggenhed og så er økonomien endda også attraktiv.
Book din fremvisning vis SteKa Bolig allerede nu 🙂

Vestre Allé 2B, 3., 2, 9000 Aalborg

4-værelses lejlighed til leje i centrum.

Lejligheden er en stor 4-værelses lejlighed med stue og soveværelse samt flot køkken og bad.

Lejligheden fremstår yderst flot og lækker. Alle hvidevarer medfølger - vaskema1skine, tørretumbler, opvaskemaskine, stort køl/ frys, induktionskogeplade og ovn.

Lejligheden er desuden udstyret med genvex-anlæg og gulvvarme og har som bonus en flot udsigt over byen fra stuen.

Der hører aflåst og opvarmet cykelkælder samt en tørt og pænt kælderrum med til boligen.

Der er slutteligt en stor fælles, vestvendt tagterrasse lige uden for døren til lejligheden.

Superlækker lejlighed til en yderst skarp pris.

En absolut MUST SEE 🙂