1 lejligheder

Rosengården 6, 2. tv.

Velkommen til en stor, rummelig og praktisk lejlighed i Skalborg.

 

Ved ankomst mødes du af en praktisk fordelingsentré, der tilbyder rigelig plads til både tøj og sko. Herfra er der direkte adgang til alle rum i boligen, inklusive et stort ekstra værelse, et generøst soveværelse og et badeværelse med badekar og separate toiletområde. Tilføjeligt kan du også se frem til en stor stue, der åbner op til den rummelige altan.

Det ekstra værelse tilbyder fleksibilitet og kan tilpasses efter behov - det kan fungere som et børneværelse, gæsteværelse eller endda et hjemmekontor.

Køkkenet er rummeligt med plads til et spiseområde og inkluderer faciliteter som opvaskemaskine, ovn/kogeplade og køleskab. Selvom køkkenet ikke er splinternyt, er det praktisk og i god stand.

Soveværelset imponerer med indbyggede skabe og en betagende udsigt over de grønne og velplejede fællesområder.

Stuen er generøs i størrelse og giver mulighed for forskellige indretningsmuligheder. Her kan du skabe et tv-område og et spiseområde, alt efter dine ønsker. Fra stuen er der direkte adgang til den dejlige, sydvendte altan, hvor solrige øjeblikke kan nydes.

Lejligheden præsenterer lyse, flotte trægulve og hvide, maleriske lofter og vægge, der tilføjer en lys og indbydende atmosfære.

Placeret i Skalborg, tilbyder denne bolig nem adgang til alt i og omkring Aalborg. Der er gåafstand til Aalborg City Syd med storcenteret og let adgang til det pulserende byliv i Aalborg midtby. Desuden er der nemme forbindelser til motorvejen i både nord- og sydgående retninger.

Denne lejlighed kommer med adgang til et fantastisk og stort fællesområde, fyldt med grønne områder, træer og blomster samt faciliteter som legepladser og boldbaner.

Der er desuden korte afstande til diverse institutioner og idrætsklubber.

Velkommen til denne lejlighed, der tilbyder det hele - beliggenhed, plads og en solrig altan - alt sammen med fri parkering.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down