1 lejligheder

Danmarksgade 8, 3. th.

Lejebolig Danmarksgade 8, 3. th. i Aalborg.

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum.

Denne 2-værelses lejlighed er indrettet med entré, stor stue, soveværelse, køkken samt badeværelse. Lofter og vægge er lavet i lyse materialer, mens køkken og badeværelse er i flot stand. Der er derudover hems, hvor der er adgang til altanen med en flot udsigt.

Der er opvaskemaskine i køkkenet og bruseniche i badeværelset mens der er vaskemaskine ved den aflukkede bagtrappe.

Vær opmærksom på at tilladelse til husdyr kræver godkendelse af udlejer.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og i øvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon